.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

За или против тютюнопушенето сте?

Какво мислите за цигарите?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    С каква цел е пусната тази тема? Има много такива теми. Лично аз не пуша, но не ми пречи дима. Не деля хората на пушачи и непушачи, който иска да си пуши. Ходя и на заведения, където се пуши, не ми пречи. От една страна хубаво, че ще слагат забрана уж да се спира тютюнопушенето на обществени места, но ако аз имах заведения, не си представям какво щеше да стане. Собствениците досега сума ти пари дадоха, за да слагат зали и за непушачи, и сега тези пари трудно се връщат. Жалко. Та, колкото и да говорим колко е вредно, как се тровим не знам си какво, всеки сам си решава. Аз достатъчно съм видяла последиците от непрестанно пушене.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Твърдо против. Като тютюнопушенето е нещо, което може да ме отдръпне от един човек.
    На мен димът ми пречи и ми е много неприятно дори да стоя до пушач, да не говорим, че в България каквито сме съобразителни всеки си пали цигарата без да се интересува дали до него няма астматик или дете.
    Който иска в къщи да си пуши и по 15 кутии на ден. Но както си стоя някъде и някой най-предизвикателно да се намести точно до мен да си запали цигарата, не. Направо ме побърква.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Има стотици такива теми, ползвайте търсачката.

Иначе, мнението ми е neutral по въпроса. Не ми пречат нито цигарите, нито дима. Понякога припалвам и аз една цигара, но се случва доста рядко. Главната причина поради, която може би съм против, е разбира се чисто здравословната - хората си тровят своите тела, но те са си техните, аз нямам право да изразя мнение по въпроса, щом те са решили да пушат. Общо взето, пушиш ли, не пушиш ли, не ме интересува.

Супер фен Аватара на fenasf
    За, защото много хора, които мразя пушат и съответно си тровят здравето, което ме прави щастлив
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Colouring
    Против.И мен не ме дразни димът в повечето случаи,но на много хора им пречи,а и не са длъжни и те да се тровят.Като цяло не деля хората на пушачи и непушачи,но никой не може да ме убеди да си сменя мнението относно цигарите.За мен това е най-голямата глупост,която може да направи човек-да дава пари,за да се трови.Не го приемам.Мисля,че е абсурдно.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз съм против тютюнопушенето, но съм за тревопушенето ..
    Азис - Хоп [music]

Ами.... супер! Всички са против! Бряя.... само аз ли съм ЗА?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Пуша и димът естествено не ме дразни. Нямам нищо против пушачите и непушачите, все сме хора.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Отказах ги преди 3 месеца г/д напълно и засега съм доволна. Не харча излишни пари, не кашлям толкова и приятеля ми не ме гледа укорително. XD
    Не ми пречат пушачите. Малко, обаче, ме дразнят позьорите. Като започнат с това: "Оооо, нееее, 2 часа блок лекция, как ще издържа, не мога..." или "Пътуване с влак до морето... нееее, как ще оживея без цигара..." Майка ми е пушачка от над 20 години, пуши към пакет на ден и все пак преспокойно издържа по няколко часа без, ако е наложително без да се тормози. Пък някакви пикли с по 1-2 години пушене макс не можели. Sure.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Бе, и аз не схващах кви са тия филмарщини "не мога да издържа еди-колко-си време без да пуша", още повече, че съм издържала месеци наред без да пуша и да ми липсва, ама то беше щото аз съм си го наложила. В момента, в който ми кажат, че ми е забранено да пуша еди-къде-си и ми се допушва по-силно отвсякога. Последно пътувах 7 часа, решавах кръстословици, слушах музика, абе развличах се по всякакви начини, обаче ми се пушеше и това е. А почивките едни кратки, никакви, една цигара не можеш да изпушиш на спокойствие. Издивях тогава и като пристигнах съм палила цигара една след друга, докато ми мине зорът.

Против тютюнопушенето съм, колкото съм и против вредните храни - дали ще си с фас в уста, или ще пиеш кола и ще ядеш чипсове и шоколади, е все едно и също, поне за мен. Всеки е свободен да прави, каквото си иска, смятам, че цигарите са каприз на младостта, да речем, но пък е хубаво човек да знае с кво се захваща предварително, а не щото Пенка/Генка и прочее персони пушат, та и аз да не остана по-назад. Въпреки, че адекватна причина да започнеш да пушиш няма, освен "хареса ми", човекът така или иначе се стреми към блаженство, удоволствие и лекота на духа през целия си живот, въпросът е, че на малцина им харесва от първия път цигарения дим.

Повече от фен
    Пушенето е блаженство.

Мразим ъндърейдж оръфляци, където се имат за много зрели с фас в уста.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Въпрос на избор е.
    Като "за" или "против" кофеина/захарта/алкохола и тям подобни.
    Не ми пречи,освен ако не се превърне в обект на обсъждане или принуда-ако аз запаля и някой се опита да ме ограничи,или пък ако човек срещу мен пафка и държи аз да се присъединя,а не ми е до това...
    Бтв,водя се за непушач,който си припалва отвреме-навреме.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Аз пуша, но не редовно. Когато преценя и някак ми омръзне, ги спирам и си почивам. Много ясно, че е по- хубаво изобщо да не се започва, въпреки че и аз самата не знам как стана, но пък не съм адски зависима, щом мога да ги спирам когато поискам и за колкото време поискам И все пак... понякога е приятно сутрин като станеш да си направиш едно хубаво кафе и да запалиш хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си