- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Незабравим 16-ти рожден ден
Здравейте, ще си правя 16тия рожден ден в нас, но ми трябват много яки идеи за това какво да направя, за да остане този ден незабравим за всички гости. Ще има пиене и ядене :Д и съм намислила да направя коктейли. Ще съм ви много благодарна ако дадете някакви идеи още![]()
dali me obi4a6 ili me mrazi6 nz no ako me mrazi6 go pravi6 ot lubov kam men
зависи дали искаш да го правиш като обикновен купон, или искаш да направиш нещо, което ще се помни с години.. май си си избрала втория вариант... като за начало, гледай вашите да не ти се мяркат :д .. покани Mtv да снимат всичко.. вземи си диско-топка и неонови светлини.. всички обичат неон ... и гледай на гостите да не им е скучно ..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
^ То , че идеите са добри , добри са. Ама нали все пак си зависи от възможностите.
Та, авторке, не знам какво би могла да направиш в домашни условия. Може би някакви игри (, но като се има предвид, че вече си 16-годишна, може би не върви).
Не знам, успех с идеите. И честит рожден ден от сега![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-яките рождени дни са тези, които най-малко се помнят :ДД *в рамките на шегата разбира се, да не се изпонатряскате на по 15-16*. Та направи си нормално купонче, аз всичките си ги помня, кой повече, кой по-малко, не се притеснявай за глупости и не бъди с големи очаквания, да не останеш разочарована.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
може да го направиш тематично примерно![]()
пък може и да им напускаш филми
Колко хора ще присъстват?
Предлагам ти да играете 7 минути в рая. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Гледате прекалено много 'мърикански помии,ей!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Що пък 16-тия ти рожден ден трябва да е незабравим? Покани си най-близките приятели - ядене, пиене, музика и това е.