- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bershka Пловдив
Здравейте,знаете ли да ли има Bershka в Пловдив и къде?! Защото в официални сайт ми излиза само стара загора![]()
Женско съм ;]
Офф,защо сме така прецакани :@
Женско съм ;]
... .........
момиче
Не сте прецакани. Радвай се, че Бершка още не са отворили магазин в Пловдив, защото ще станат толкова масови (като Теранова, НЮ Йоркър и т.н), че ще ти писне да гледаш хора, които имат като твойте дрехи. Това не е проклятие. Радвам се, че Бершка не са масова фирма, като горе изброените, защото ми писна от тях. Не случайно има Бершка само в София (доколкото знам)![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Бершка има и в Стара Загора.Наистина по-добре,че нямаме Бершка в Пловдив :Д
Във Варна също има Бершка .Не се чувствай прецакана,както казаха по-горе по-хубаво,че още не е станала от масовите марки!
Хахах , не била станала масова марка !? Ами, това че се продава вече по съвсем обикновени квартални магазинчета за дрехи и то в доооста малки градове не я ли прави масова ? Това , че маса циганки от моя град от скоро именно затова носят Бершка , някак си ме отблъсна доста от марката , която обожавам попринцип :Д
To infinity and beyond.
От къде си? Няма квартално магазинче с Бершка или поне не с цели колекции. Аз също съм срещала в Пазарджик в магазини по някой чифт дънки или някоя блузка, но хората, които ги купуват дори нямат идея както пише на етикета. + това Бершка дават някои от колекциите си на преоценена стока и тя се изкупува от обикновенни продавачи, но не е същото като да идеш в Седрика или Дъ мол в техните магазини, а и много често преоценената стока са много стари колекции. Колкото и да се намират артикули на Бершка тя все още не е масова както други тийн-магазини. 5 или 6 магазина в цяла България не правят марката масова![]()