.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

издаване на звуци

нормално ли е гаджето ми да не издава почти никакви звуци когато правим секс - не вика не пъшка не охка и не стига до оргазъм. какво правя грешно и как да го правя така че да и харесва повече

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    не слушай *miminko аз имах една приятелка, колкото пъти я вкарвах в леглото, главата си я обръщаше на една страна, затваряше очи и това беше - нито звук. А оргазма и се изразяваше в това да подскочи малко нагоре.

Така че...момичета/жени много и всякакви, на някой им идва да крещят, други пък са тихи като дебнещ леопард.

По-скоро поговори с приятелката си на тази тема, виж какво тя ще ти каже. Аз тая горната като я попитах тя ми отговори, че според нея "да пъшкаш било курвенско" О_О....но както казах момичета/жени много и всякакви.

какво правя грешно и как да го правя така че да и харесва повече ? ? правили сме го десетина пъти и не е свършвала

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ти на нея първият ли си й? Може да не може все още да свършва, ако прави от скоро секс.

Да не се притеснява още от теб? Имам една приятелка, която ми е казвала, че не смее дори да изпъшка, защото много се притеснявала и срамувала... (от какво... и тя не знае х.х)

Струва ми се странно и на мен дори да няма учестено дишане.

била е с много мъже досега и с тях е свършвала. а на мен ми е втората, но и предишната ми приятелка не свършваше

Голям фен Аватара на explosion_
    Извод.. не можеш да ебеш

Повече от фен Аватара на Scarface_
    наистина тва е извода ... и сигурно ти е малък :Д кофти
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    наистина тва е извода ... и сигурно ти е малък :Д кофти
    +1 ,
    Към автора.. btw ти на колко си бе мой, ако си някой подрастващ (така да се изразя) , на 15 годинки с 6 сантиметров дик, не е трябвало изобщо да почваш да е**ш
    ПП. Горкия, не искам да съм на твое място

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Проблема е в тебе.

на 20 съм а тя е на 18. щом е в мен проблема как да го реша? и я лижа и всичко др прая и не става. 13см ми е

ako e imala drugi v lubovniq jivot i se e darjalam po sa6tiq na4in...zna4i si e takava, ama ako ne e bila tiha s drugite a s teb e tiha...ti si problema

ТОЙ Е ПРОБЛЕМА! И ПИЧ, КАК ДА ТИ ПОМОГНЕМ, ДА НЕ БИ НИЕ ДА ЧУКАМЕ МАЦКАТА ТИ... ДРУГ ВАРИАНТ Е ДА СИ ПРЕКАЛЕНО ГРОЗЕН И ДА НЕ Я ВЪЗБУЖДАШ! ... ПИТАЙ Я КВО И ХАРЕСВА КАКВО Я ВЪЗБУЖДА ТВА Е!

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Много сте груби.
    Пробвайте нови пози.
    Абе, според мен квато и поза да пробват, ако пича не знае какво му харесва на момичето няма да им се получи и той ще си е комплексиран че не му охка и пъшка... някак си е егоистично ти да свършиш а нея да е оставиш .. не мислиш ли авторе?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Наистина яко изгрубявате. Човека пита съвсем нормално. И без това се притеснява от проблема. Едва ли иска някой да му набива допълнително комплекси...

Говори с нея и разбери какво и харесва. Наблегни в началото на дълга любовна игра. Докосвай я, целувай я, мачкай я, пъшкай и в ухото, шепни и мръсотийки. Недей прекалено романтично, но не и твърде грубо. Някой път просто я хвани, тръшни я на леглото и я притисни. Не започвайте самия секс прекалено скоро. Нека и стане много много хубаво и ужасно да и се прище. Дет се вика да е на косъм да те помоли да и го вкараш. След това идеята е да поддържаш един-2 ритъма, които да и харесват и редуваш. Какви точно, зависи от момичето. И през цялото време я докосвай, целувай я, въобще... направи го страстно.
    На мен ми звучи като да ви липсва баш страст.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    На мен ми звучи като да ви липсва баш страст.
    Или просто на умения...
    Последно редактирано от explosion_ : 04-14-2012 на 18:35

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Или просто на умения...
    Ем да, то идва оттам. Момче, което е неопитно, не знае как да подхване една жена така, че да я възбуди и тя да се разбеснее за секс. Ако на това се научи, нататък няма да има проблеми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ем да, то идва оттам. Момче, което е неопитно, не знае как да подхване една жена така, че да я възбуди и тя да се разбеснее за секс. Ако на това се научи, нататък няма да има проблеми.
    И все пак не се знае дали ще се научи Сори ама на 20 не може да докара момиче до оргазъм, тва за кво то говори?!

Успех авторе, дано се научиш..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    И все пак не се знае дали ще се научи Сори ама на 20 не може да докара момиче до оргазъм, тва за кво то говори?!

Успех авторе, дано се научиш..
    Зависи кога е започнал. Някои започват от 14-15-16 и е нормално до 20 да имат опит. За други не е така.
    Не знам, аз не мисля, че има човек, който просто да е калпав и да не го бива в секса. Има хора, които се учат бързо и такива, които не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Аман от плейбои!
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз съм на мнение, че просто не я привличаш; няма страст. А колкото до достигането до оргазъм, щом с други е можела, значи наистина проблема е в теб, дали в размера или техниката, или пък и двете, вече няма как да ти кажем.
    Когато една жена желае един мъж тя го показва! Гали го, стене, дори и вика на моменти ( особено като свършва ).

Мега фен Аватара на machoka
    абе аре бе, в него бил проблема.

има си пръчки в леглото дето стоят като восъчни кукли.. не е и на мен да не ми се е случвало .. а тва дали свършвала с други преди него, дали с тях пъшкала са не толкова известни факти.

какъв съвет да дадем, не знам, при положение че не знаем какво се случва точно -- авторът да не ни пита нас, а да пита НЕЯ защо - какво - как - кога.

Супер фен
    Град
    София
    Пич, говори с нея, не питай нас! Причините може да са всякакви, но пък чак толкова тиха.. O.O Просто говори с нея, много по-добре ще е в случая, отколкото тука да ти пълним главата с всевъзможни причини, а ти да се побъркваш кое от всичките е така. Явно на момичето не и се вика, де да я знаеш. Както виждаш някои искат да си пъшкат и викат, а други предпочитат да са по-тихи, знам ли, може би да се "съсредоточат" по-лесно..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на Scarface_
    да пробваш нови пози ъ ъ ... няма да има ефект , пробвай с анален секс ... в кофти положение си ,а след като е била с мн мъже , както и да е - не е за теб по принцип
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Е кво пък и в него да е проблема.. явно не е опитен.. то няма да му дойде опита от нищото я .. Пробвайте нови пози, питай я какво и харесва и тнт .. старай се (но не се престаравай) и все ще се научиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си