А кавалер.. свободен съм
Първоначално написано от explosion_ А кавалер.. свободен съм Виждал ли си я ?
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виждал ли си я ? Що? То не пречи и без тва си нямам работа.. Към авторката.. може ли любезно да помоля за една снимка облечена с новите си придобивки?
Първоначално написано от explosion_ Що? питам просто
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виждал ли си я ? не знам защо ама се изхилих много мощно
Първоначално написано от BadAss не знам защо ама се изхилих много мощно ти ли не знаеш :Д
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL ти ли не знаеш :Д .. Почвам да се притеснявам
Ужасни сте
Първоначално написано от EinGutesKind Ужасни сте Аз съм и обещал да не я обиждам и си държа на думата *покер фейс*
Първоначално написано от BadAss не знам защо ама се изхилих много мощно не знам защо, но и аз
Аз ще ти говоря тихо, да ме чуеш само ти. За мъничко до мен се спри.
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виждал ли си я ? brofist
Първоначално написано от explosion_ А кавалер.. свободен съм Еее... решила съм, че ще мина и без кавалер.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Честито, ама нали знаеш ... преди бала са матурките
Първоначално написано от EinGutesKind Честито, ама нали знаеш ... преди бала са матурките Няма как да забравя... особено като едната е на рождения ми ден
Правила