- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трева??
Съжалявам, ако вече има такава тема, но разгледах няколко други преди това и не отговорих на някои от въпросите, които напоследък все по-често и по-често ме човъркат отвътре по незнайни за мен причини. Първо: пушила съм трева само веднъж, казаха ми, че нямало да ме хване и така и стана. От около месец си мисля за трева и че искам да пуша поне още веднъж, за да разбера какво е усещането. Имам няколко въпроса: Тревата пристрастява ли? Желанието за секс засилва ли се, когато си напушен? Помниш ли какво си правил след като те пусне? Колко горе-долу те държи? Нещата, които правиш през това време обикновено с какво са свързани (смисъл дайте примери от личен опит, какво най-често правят хората, след като са пушили трева? правиш неща, които иначе не би посмял или.. ?)?
ПП: Моля без хапливи забележки или изказвания, питам, защото искам да си имам поне малко на идея с какво се захващам и с какви хора си имам работа междувременно.![]()
Не.
Не съм забелязал връзка при мен, но бившата веднъж ми се нахвърли като я пусна. :Д
Да, горе-долу всичко, дори и да си се наказал.
2-3 часа някъде, но после има още толкова афтър, който лично на мен ми е гаден.
Обикновено нищо не правиш.Аз лично най-често съм седял и съм гледал тъпо в една точка. Не бих казал, че правиш неща, които не би посмял, просто лесно се разсмиваш и си доста впечатлителен. Примерно последния път като видях, че холандците използват църкви за книжарници и за детски площадки се вкарах в бахти филма и дийп философските разсъждения. Забелязал съм, че тревата прави често асоциалните хора още по-асоциални, а контактните още по-контактни. Но като цяло не дава особено много енергия, не повишава самооценката така както алкохола и не правиш глупости.
![]()
![]()
хахах мерси, че ме образова
значии колкото и "да се е наказал" някой, както ти се изрази
след това помни какво е правил, така ли?
1.Тревата пристрастява ли?
Не освен ако не ти стане навик (като кафенце сутрин)
2.Желанието за секс засилва ли се, когато си напушен?
Зависи кво си мислиш при всеки различно
3.Помниш ли какво си правил след като те пусне?
За разлика от алкохола не губиш спомените и разсъдъкът си
4.Колко горе-долу те държи?
2-4 часа зависи колко си пушил от колко време пушиш и т.н.
5.Нещата, които правиш през това време обикновено с какво са свързани (смисъл дайте примери от личен опит, какво най-често правят хората, след като са пушили трева? правиш неща, които иначе не би посмял или.. ?)?
Различно понякога се филмирам че съм зомби и ми пада кожата от лицето и за тва тряя се гледам в огледало постоянно (това е като съм сам)! С приятели е хипер фън винаги различно
Аз си спомням само веднъж за бели петна при мен. Беше в 9 клас и бях изпушил цял масур сам в голямото междучасие. :Д След това имахме физическо и ме удари. Спомням си почти всичко, освен момента, в който си изгубих чадъра. Спомням си само усещането как го държа в ръце и ми мокри и как си отпускам ръката и спира да ми мокри вече.Не помня нито звук, нито картина от този момент, дори не знам къде точно бях. Ама това беше наистина епично напушване, не помня да съм бил по-напушен някога.
Преди и след това всичко си спомням.
Други хора не са ми казвали, че са имали проблеми със спомените, по принцип тревата не действа така.
то аз като загубя нещо така и така не помня къде и какво последно съм правила с него така или иначе, така че..
А за секса ми стана интересно, защото просто всеки път, след като се напуши някой от приятелите ми (засега само момчетата слава богу де!
) започва да.. проявява интерес човека и се чудя дали не е от тревата, защото понякога е от хора, от които не съм очаквала никога да имат нещо повече към мен ? Възможно ли е?
Ако пушиш трева, после трябва да ходиш на метадонова терапия...
Човешката психика е различна, затова и THC влияе различно на всеки индивид. Неведнъж съм ставал свидетел на параноични пристъпи, граничещи с шизофрения (ефекта не трае дълго, но все пак не е особено приятна гледка).
Либидото ми никога не се е повишало, а напротив - проявявам абсолютна липса на сексуален нагон, което при мен контрастира на употребата на алкохол - then I get frisky.
Respect my authoritah
При мен няма никаква връзка, мисля, че щях да усетя. Не знам как е при другите.
само не разбрах
мислиш че са те напушили и са те изнасилили ?
толкова много въпроси за нещо , което цял свят го прави. Просто пали , плюнчи , пуши. Лошо от ганджа няма да видиш.
И да мога да правя всичко напушен , което си правя и нормално.
Секс,шофиране,пиене,ядене... .. и най-важното разума ти не заслепява.Т.е разсъждаваш напълно нормално , не като при алкохола.
Последно редактирано от NightGuardian : 04-15-2012 на 00:54
Каква метадонова терапия, не говори глупости и не плаши хората безпричинно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тревата е като чакра , която трябва овладееш. Това което си гледал е при някой начинаещ потребител. С времето се преодоляват паранои....
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Смисъл човек като се паронояса да осъзнае , че е от тревата , а не ,че му става нещо.
Иначе да то е забавно да си я има.Но при човек , който не е овладял и преодолял , може да стане много лошо.
Отделно останалите могат също да го филмират....
Да, тук си прав.
А чисто статистически погледнато, на мнозинството им е афродизиак, както и на мнозинството алкохола им потиска либидото (в което число и на мен)
И аз избягвам алкохола , предпочитам да си пофя с кафе.![]()
Аз по принцип си взимам минерална вода. Снощи си взех Nestea, забравих че е Nestea и си измих лицето с Nestea.
Нененене! Гледай Pink Floyd—The Wall или Yellow Submarine.![]()
тревата и въобще наркотиците са за пълни пропадняци. истинските тарикати продават - не употребяват...