.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Трева??

Hybrid View

то аз като загубя нещо така и така не помня къде и какво последно съм правила с него така или иначе, така че.. А за секса ми стана интересно, защото просто всеки път, след като се напуши някой от приятелите ми (засега само момчетата слава богу де! ) започва да.. проявява интерес човека и се чудя дали не е от тревата, защото понякога е от хора, от които не съм очаквала никога да имат нещо повече към мен ? Възможно ли е?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    то аз като загубя нещо така и така не помня къде и какво последно съм правила с него така или иначе, така че.. А за секса ми стана интересно, защото просто всеки път, след като се напуши някой от приятелите ми (засега само момчетата слава богу де! ) започва да.. проявява интерес човека и се чудя дали не е от тревата, защото понякога е от хора, от които не съм очаквала никога да имат нещо повече към мен ? Възможно ли е?
    От тревата е, да. Желанието за секс се увеличава многократно. Кефът също.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Ако пушиш трева, после трябва да ходиш на метадонова терапия...
    Човешката психика е различна, затова и THC влияе различно на всеки индивид. Неведнъж съм ставал свидетел на параноични пристъпи, граничещи с шизофрения (ефекта не трае дълго, но все пак не е особено приятна гледка).
    Либидото ми никога не се е повишало, а напротив - проявявам абсолютна липса на сексуален нагон, което при мен контрастира на употребата на алкохол - then I get frisky.
    Respect my authoritah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си