- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дружите ли с момичета?
Аз не, твърде съм готин, за да бъда просто приятелче на някоя мацка.![]()
Предимно с момичета дружа, като изключа най-добрия ми приятел![]()
бе тука всички излязохте твърде готини
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък съм толкова готин, че мога да бъда просто приятелчи с момиче и после да се забием въпреки това. :3
Aз обичам да съм приятел на всички, както и обичам да е*а всички![]()
Аз пък мога да съм приятелчИ с момче, да се гушкаме/цункаме/етц и да разчита душевно на мен, все едно съм му гажИнце и в същото време да си е с която си иска и въпреки това да сме си само приятелчИта. Почти ми се беше случило.
пхх хората търсят 'приятелчета' за секс, пък аз сякаш бих предпочелО 'фалшиво гадже', само и само за да получа нежжжЖност.
4XCOKИ
да, да
пробвай да бъдеш приятел с някоя бивша :> Как ще стоиш до някой, който си прегръщал и целувал, на който си казвал "Обичам те" и омг сте преживели куп неща... Може да ти е уютно с него и да се чувстваш най-добре в неговата компания, може да можеш единствено на него да споделиш, но да си просто приятел - няма как. Може би след мноого време/години/...
4XCOKИ
Не знам. Странно ми е. И аз си мислех, че може, ама някак не става... или прекалено рано след раздялата опитахме да сме 'само приятели', при което се разрвах като се бяхме срещнали.
И добре... как така ще си в нейното присъствие и няма да се сещаш за всичко, което е било между вас?
4XCOKИ
И какво като се сещаш? С какво това ви прави по-малко приятели?
Не виждам пречка бивши да са приятели, дори и да има някакви остатъчни чувства. Пък дори и единия да си прави илюзии, че могат да се съберат пак. Това са нормални неща и ако не сте наивни, ще ги осъзнавате и ще ги приемате.
4XCOKИ
То това, че не налиташ на мъжко не пречиАз на теб ще налетя
![]()
Имам най-добра приятелка,която знае всичко за мен!Но общуването ни е във вируталното пространство,така че не знам..
В реалния живот също общувам с момичета,излизам с тях по дискотеки но не сме приятели.
Въпроса е много относителен![]()
Ще е тегавичко, ако си го направите тегавичко.
И аз последно като се виждах с бившата парфюмът ѝ ми навяваше носталгични асоциации, пък и почти през цялото време бях надървенама не е като да ни пречи. Дори споделям тези неща и се забавляваме. :Д
:/
Парфюма на любимо човече, останал по мен може да ме разреве :/
Но щом се забавлявате..
4XCOKИ
Затова казах грозен, смотан или и двете. Но не подценявай ролята на външния вид. Има мъже, които масово се считат за много секс от жените и те едва ли не им идват съблечени и с отворени крака. Тези хора няма никакъв шанс да бъдат френдзоуннати, никога. :Д Със сигурност жените не го гледат толкова, колкото ние гледаме техния, но го гледат и може да се окаже решаващо.
Иначе дори и тези, които не сме такива, не трябва да се отчайваме, да. Най-вече защото вкусовете им са доста различни (доста повече се различават отколкото се различават мъжките вкусове помежду си) и който е грозен за едни, е секс за други. А и някои действително не гледат външен вид... много. :Д
Ама в повечето случаи хубавите пичове се оказват с кофти характер, т.е. свестните момичета не се занимават с тях, след като ги разберат какви са. Гледат, разбира се, външният вид си има значение, само че ние, мъжките, сме създадени грозни, и това не трябва да ни притесняваЗа момичетата е просто важно да се поддържаме и да не воним на порове, каквито сме си по природа
А иначе за хубавите пичове - те никога няма да бъдат френдзоуннати, но попадат в по-лошата категория - моментно рязане и повече няма да чуят за момичето, което е по-лошият изход от ситуацията. Не забравяй - дори и някое момиче да те френдзоунне - тя ВИНАГИ има други приятелки и познати от женски пол, които общо наброяват минимум 10 на брой. Така че губиш 1, но получаваш 10 и отгоре други потенциални жертви![]()
Някъде бях казал, но ще повторя: Мога да съм истински приятел само с момиче над 55кг!
4XCOKИ
И какво става на края никой ли не няма прители от противоположният пол ?
Creative Technologie
На чингела ли ги държиш ?![]()
Creative Technologie
^^започвай със зелевите салатки тогава, защото теб НЕ те искам за приятелка![]()