.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проблем със изпотяване на ръцете?

Имам малко странен проблем. Доста често ми се изпотяват ръцете през причина. Най- често като съм в автобуса примерно... Или в училище както си стоя без нищо ми се изпотяват и то много. Много ми се изпотяват, а сами знаете не е хубаво постоянно да са ти потни ръцете.

Какво ще ми препоръчате да отида първо при Джипито и след това кожен лекар или директно на кожен и той може ли да ми помогне. На 17съм и да кажем не е извежднъж това, от вчера, ами от преди, но вероятно по- малко и не ми е пречело. Сега е кофти някой ти подава ръка да се здрависаш с него и ти с потна ръка. Кофти е моля за помощ.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Аз имам същият проблем.Как си с кръвното?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Priatelq mi sashto ima takyv problem. I zaedno s izpotqvaneto na rycete, mu se izpotqvat i krakata. Naistina ne e priatno. I shte se radvam ako nqkoi otkrie prichinata.....

Град
    In the future..
    Nadelina и към теб имам същия въпрос.Приятелят ти случайно да има ниско кръвно?

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Nadelina и към теб имам същия въпрос.Приятелят ти случайно да има ниско кръвно?
    Znam li... Nisko, koeto da mu syzdava problemi ili nisko, zashtoto si e s takova kryvno genetichno?

Град
    In the future..
    Генетично.Да му причернява като се изправи рязко или като се наведе примерно..

Мега фен
    Град
    Nqma takiva problemi....

Град
    In the future..
    Аз имам ниско кръвно и съм ходила много пъти по лекари заради него,но така и не ми откриха някакъв проблем.Раязясниха ми симптомите и потенето на ръцете беше един от тях.Не знам от какво друго може да се получава.

Друга възможна причина-проблем с щитовидната жлеза.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Ми не знам да съм имал проблем с кръвното просто явно е доста срещан проблем. Като че ли е най- добре да отида на лекар. Но е много неприятно, просто ужас постоянно са ми потни ръцете ебати. Аре зимата като е малко по- студено не ми се потят, но иначе ....
    Примерно като ритам футбол нещо и ми трябват точно 2мин да потичам за да се изпотя не знам дали има някаква връзка.
    Ще мина през лекарката да ме насочи към кожен лекар да видим. Помня, че съм чел преди, че имало някакъв крем, с който като се мажеш и минавало това " заболяване" също така има и някакъв спрей, но той не е много ефикасен.

^BAD_GIRL^
    Аз съм същата като теб . И на мен ми се изпотяват ръцете и ми причернява като рязко стана , но чак сега разбирам че е от генетично ниско кръвно

И аз имам приятел с такива проблеми, но той не им обръща внимание и ми е казал, хората ще ме харесват такъв какъвто съм си ... и аз му казах, че това е най-правилното нещо което може да направи
    Just do it ...

Мега фен
    Град
    София
    Може и проблеми с оросяването да има, а и щитовидна жлеза, както вече каза някой по- горе.

В интерес на истината не питах на какво се дължи, а как се лекува, ако е лечимо и с кой да се консултирам първо след форума

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Аз имам ниско кръвно и съм ходила много пъти по лекари заради него,но така и не ми откриха някакъв проблем.Раязясниха ми симптомите и потенето на ръцете беше един от тях.Не знам от какво друго може да се получава.
    Значи на мен също ми се потят ръцете и съм с ниско кръвно на мама също и се потят и тя е с ниско кръвно на дядо също му се потят и той е с ниско кръвно. А на мен тфа ми е вродено явно щото не се помна с сухи ръце
    аз съм пробвала с некфи кремеве прахчета и други обаче нестава

Град
    Pleven d'gee
    Малко не му е тука мястото ма се пота и аз в даскало под мишниците.Значи не е много ,но кат са намажа с Рол маи повече се пота незнам защо така мамка му мн неприятно .Иначе нямам косми под мишниците Нз що така
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем със изпотяване на ръцете?

Цитирай Първоначално написано от junge1
    Имам малко странен проблем. Доста често ми се изпотяват ръцете през причина. Най- често като съм в автобуса примерно... Или в училище както си стоя без нищо ми се изпотяват и то много. Много ми се изпотяват, а сами знаете не е хубаво постоянно да са ти потни ръцете.

Какво ще ми препоръчате да отида първо при Джипито и след това кожен лекар или директно на кожен и той може ли да ми помогне. На 17съм и да кажем не е извежднъж това, от вчера, ами от преди, но вероятно по- малко и не ми е пречело. Сега е кофти някой ти подава ръка да се здрависаш с него и ти с потна ръка. Кофти е моля за помощ.
    да се проверят хормоните касаещи щитовидната жлеза TSH, T4, T3

ако се касае за Момче е абсолютно задължително!

Problem s potene na ruce i kraka

Цитирай Първоначално написано от SunnyG Виж мнението
    Генетично.Да му причернява като се изправи рязко или като се наведе примерно..
    Zdravei Nedelina . Imam sushto tozi problem , rucete i krakata mi se potqt vseki den nezavisimo po koe vreme ... I sushto imam tozi problem koito ti spomena , prichernqva mi kogato se ispravq rqzko ili se naveda primerno ... kakvo predlagash ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си