.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Запек

Hybrid View

Запек

От около 10-на дни имам запек, за това време успях на 5-6 пъти успешно да се изходя, но много по-малко.
    Най-вероятно при мен запека се дължи на стрес, на хранителния ми режим, който предимно се състои от сухи храни с изключение на последните дни, т.е. от както имам проблема. Та въпроса ми е към тези, които са имали моя проблем или към тези, които биха могли да ми помогнат с съвет. Искам като си седна на тоалетната чиния с цигарката и кафето и да извадя всичко, но не ми се занимава с доктори и разни разхлабителни, лекарства и т.н.
    Може би някакъв хранителен режим, който да спазвам 1-2-3 дни да ми се препоръча.
    Странното е, че от седмица, а и по-принцип си пиех много вода - 3, 4 литра на ден, също от както имам проблема редовно пия айран(поне 1 литър), сутрин пия сокове, по 4-5 кафета пия на ден, пушач съм и общо взето всички храни и напитки, които по принцип действат като разхлабително пробвах и ефект нулев, пуля се по 1ч в кенефа и без успех.

П.С. > Знам, че темата е глупава, но моля без излишни коментари от пубертетите, надявам се само на коментари, които биха ми помогнали. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на Irti
    Банани+бира+боза. От това, ако не се отпушиш... не знам. Не е майтап. Успех!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Банани+бира+боза. От това, ако не се отпушиш... не знам. Не е майтап. Успех!
    Мда. Също така прясно мляко.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Яж круши, сок от круши, компот от круши, шоколад комфорт... Няма как да не тръгне негъра по въжето след тези неща

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Подобри си хранителния режим. Само на сухи неща да караш не е добре. В аптеката продават разхлабителен чай и разни други неща, но ти каза, че не искаш никакви лекарства. Единственото нещо за което се сещам е активия. Яж по три пъти на ден и ще си оправиш корема. Но не тази активия с плодовете, а натуралната или тази с мюсли. Боба и лещата също ще ти помогнат.

Повече от фен
    Подйутяваш зверски една голяма порция боб с наденица и сгъваш за десерт един компот от круши.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Купи си конфитюр от рози- 8 лв е бурканът, ако не се лъжа. Ако не можеш да намериш, си вземи сушени сливи. Отделно на гладно може да ядеш печени чушки /лютеницата също е вариант, ако те мързи/.
    Ако нямаш ензимен дефицит, не разчитай на прясно мляко и боза.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Виждам, че въпросът ти е публикуван преди доста време, но ще напиша съвет за хора в твоето положение.
    Всъщност, аз също ходя много трудно и нередовно, но повече ВОДА, ДВИЖЕНИЕ и ИЗБЯГВАНЕ НА СУХИ ХРАНИ, определено ми помогат за редовно изхождане. Смятам, че това ще помогне в случай, че проблемът не е хроничен. Успех!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Зелен чай...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    сладолед и бира..
    после ефекта е гарантиран :д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Има едни шоколадчета в аптеките - КОМФОРТ се казват.
    Изяж едно такова и си готов.

Мега фен Аватара на draid
    Освен казаните неща, кафе и мед разтворен в хладка вода също помагат доста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си