Заедно сме само от седмица,а се познаваме от около 5 години,но сме били само познати.Нещата между нас се случват доста бързо и ето ,че в момента той спи до мен на леглото.На вечеря някак си изведнъж започна да говори за най-добрата си приятелка(за която ми беше говорил и по-предни дни),колко и отивал син и лилав молив за очи и как той просто и търсил принц...А попринцип в разговора ставаше дума за моите очи...както и да е.Като цяло той е обграден с много хора и доста от тях са му един вид фенки...хах.Беше ми говорил и за бившата си,с която имали голяма любов,но сега вече били само близки приятели.Колкото до най-добрата му приятелка,той сам започна темата за нея преди няколко дена и все пак се радвам,че поиска да ми каже за нея. Заболя ме много и онзи ден относно бившата му и това,което е имало между тях,както и вчерашната изцепка Колко много и отивал на Мими син и лилав молив ,видиш ли...
Не искам да повтарям грешките си от предни връзки и за това искам да му дам колкото се може повече...но имам чувството,че и да се опитвам няма да бъда най-голямата му любов.Той има повече опит от мен... И някак си не усещам начина по,който го привличам.Не разбирам дори защо е с мен въпреки,че ми е казвал,но може би съм искала да чуя нещо друго.
Как да постъпя?