Ами опитвам се да се забавлявам и да не се вкарвам във филми,но не винаги се получава.Той ми е разправял как са си говорили с най-добрата му приятелка ,че и двамата мислят един за друг колко са готини и тн,но не били изпитвали по-големи чувства от приятели/ брат-сестра.А и между другото тя ще заминава да учи в чужбина от това лято(което за мен не е толкова лошо ;д ).Била станала приятелка с бившата му...НО иначе го отървавала от фенки (китарист е) и не знам си какво още.
Пък оная бившата му...веднъж,когато той беше в нас тя му се обади,че имала проблеми с компа и почна да му разправя някви работи там относно тва.Аз я чух от телефона,но не знаех,че ТОВА е бившата му и след края на разговора си изказах мнението какъв може да е проблема с компа.След тва той веднага и се обади да и обясни това,което аз му казах.Хъх..
Иначе не отделя някво време за да ми говори за нея,само 1-2 пъти бяхме стигнали просто до тая тема.Притеснява ме начина,по който каза,че са имали голяма любов.Един вид 'Ооо...ма ти нищо не знаеш,беше ГОЛЯМА любов' .
Наистина е минало страшно малко време за да се разбере,какво ще стане.Той каза,че бил голям оптимист относно нас двамата и до сега не бил имал връзка,която да започвала толкова хубаво.И въпреки това не усещам да има такова старание ,каквото имам аз спрямо него.
Относно това и аз да започна да говоря така за някой пичага ...да може и да пробвам нещо.Един път искахме да излезем и аз в нас бях с някъв много тесен клин ,та той ми каза "Ама как ше излизаш така?!Моля ти се облечи си нещо...кво са да те заглеждат тука...некви..." .
Може би просто си е типичния мъж ,знам ли.Много често седим и се гледаме право в очите без да си кажем и дума и той се засмива или се усмихва ,а като го попитам какво има той ми отговаря 'Нищо,радвам ти се' ,а аз искам да знам какво му минава през главата...