.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Първи път

Unhappy Първи път

Здравейте създадох темата за да получа съвет.Има едно момиче което харесвам... Мисля че и тя мен.Въпросът ми е как да и призная и как вие за първи път го направихте ? Ако има значение на 13 съм. Много ме е СТРАХ да и го кажа в очи така че как да и кажа (овъртяно) че я обичам ?
    Благодаря предварително !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    питай я дали не я болят краката защото по цял ден ти се разхожда в главата
    хей хубаво е че си се навил нормално е да те е страх но щом мислиш че и тя те харесва просто гледай да останете сами на някое място хвани й ръката и почвай с речите ама не й казвай че я обичаш
    има разлика между обичам/харесвам/влюбен съм така че по-добре първо й кажи че я харесваш а като тръгнете почвай с обичам те

Аз мисля, че няма нужда от речи. Просто и казваш харесвам те/ обичам те, и я целуваш, щом и тя те харесва.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    хей хубаво е че си се навил нормално е да те е страх но щом мислиш че и тя те харесва просто гледай да останете сами на някое място хвани й ръката и почвай с речите ама не й казвай че я обичаш
    има разлика между обичам/харесвам/влюбен съм така че по-добре първо й кажи че я харесваш а като тръгнете почвай с обичам те
    Мда ! ( 10 букви )
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен
    Град
    <3
    втф
    ти не я обичаш
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    втф
    ти не я обичаш
    Напротив, всъщност детската любов е най-истинската такава.

По темата: не и казвай нищо, погледни я в очите и бавно приближи тялото си до нейното, леко се наведи към устните и. Но остави малко разстояние. За да може тя да реши. Ако за няколко секунди след това обаче не го е направила (но не се и дръпнала от това състояние - на телата ви) ти предприеми това действие. Премахни останалото разстояние и я целуни.

Ако се дръпне обаче, е ясно какво ще стане
    Последно редактирано от thefolenangel : 04-15-2012 на 09:51

Мега фен
    Град
    <3
    Те не са деца.
    Те са пубери.
    И детската любов трае ден и половина най-много, докато не намериш друга, или книжка за оцветяване.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    не я обичаш както казаха.. харесваш я,симпатична ти е.. просто започни тема примерно дали си има ''гадже'' и като си поговорите я попитай дали иска да сте заедно ;д .. апф.. не знам.. не мога да ти помогна ;д .. скоро не съм била на 13 ;д;д;д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не я обичаш. Излизате някъде на разходка/кафе/количка заигравате се, докосвате се, смеете се, забавлявате се, и я цункаш. Може и да и кажеш "харесвам те" примерно. Аз така правя

Няма кво да те е страх. Девойките не ядат хора, а един отказ няма да ти срине света. Или поне не би трябвало.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Не я обичаш. Излизате някъде на разходка/кафе/количка заигравате се, докосвате се, смеете се, забавлявате се, и я цункаш. Може и да и кажеш "харесвам те" примерно. Аз така правя

Няма кво да те е страх. Девойките не ядат хора, а един отказ няма да ти срине света. Или поне не би трябвало.
    Не ме е страх от това да и кажа че я харесвам ...
    Казвам че ме е страх или срам ако чуствата и към мен не са такива каквито си мисля. какво става ?
    Знам че сте имали подобни моменти какво правите тогава ?
    И за мен не е "детско харесване" познавам я от дълго време

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от FaTaL Виж мнението
    Казвам че ме е страх или срам ако чуствата и към мен не са такива каквито си мисля. какво става ?
    Ако не са такива приемаш факта и толкова. Отказа не бива да те плаши. В крайна сметка ако те отреже момичета колкото искаш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на slimbo
    Да я познаваш не е достатъчно....,но може и да я обичаш / всички млъкнете, защото обичта е нещо различно от любовта и вие обичате майка си или приятелите си нали ? /.....!! Ами няма значение какво ще стане риск печели риск губи тука никога не е 100% сигурно !!!!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Супер яко е, когато 13 годишен се опитва да ти обясни колко обича някого .

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Леле. 2 пъти прочетох темата. Мислех, че става въпрос за друг 1-ви път и като ти видях годините лошо ми стана. ;д И аз не мисля, че става въпрос чак за любов. Ако и кажеш, че я обичаш може да я стреснеш. Нали не си сигурен в нейните чувства? В подходящ момент й кажи, че я харесваш и ако прецениш я целуни. : )
    женско

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0 Виж мнението
    Леле. 2 пъти прочетох темата. Мислех, че става въпрос за друг 1-ви път и като ти видях годините лошо ми стана. ;д И аз не мисля, че става въпрос чак за любов. Ако и кажеш, че я обичаш може да я стреснеш. Нали не си сигурен в нейните чувства? В подходящ момент й кажи, че я харесваш и ако прецениш я целуни. : )
    Благодаря ти За сега ти най-много ми помогна.Все още очаквам мнения защото не съм сигурен.И 13 съм и ми е пръв път защото си падам малко срамежлив Сега очаквам някой да ми напише когато за първи път вие признахте на някой/я че я/го харесвате...Какво стана тогава (Как реагира,какво ви каза и тн. просто малко инфо.) И по това което каза аз не знам дали и тя мен.
    Последно редактирано от FaTaL : 04-19-2012 на 11:21

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Незнам дали първото изречение беше шега но може и да го използвам

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy Виж мнението
    Супер яко е, когато 13 годишен се опитва да ти обясни колко обича някого .
    И защо да е смешно ?

Авторе, на аватара ти има ужасно дразнеща и набиваща се на очи грешка.

Иначе, обичаш ли я наистина? Сериозно? Ако не, просто опитай да ѝ намекнеш, че я харесваш и я намираш за красива. (:
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ние с нея се разхождаме ходим на кафе и тн.
    Аз я обичам 70% съм сигурен че и тя мен.
    Просто не съм и казал че искам да тръгнем.Просто искам да е ясно какво има между нас.
    Според мен сме на преходно ниво.
    Дано не прозвучи тъпо но като съм с нея сърцето ми бие толкова силно че ме е страх да не го чуе

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Авторе, на аватара ти има ужасно дразнеща и набиваща се на очи грешка.

Иначе, обичаш ли я наистина? Сериозно? Ако не, просто опитай да ѝ намекнеш, че я харесваш и я намираш за красива. (:
    Прочети съобщението ми по-отгоре.За аватара в момента го сменям (Мерси че ме сети от доста време не е сменян)
    Последно редактирано от FaTaL : 04-19-2012 на 11:31

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е нужно да й казваш , по - ефектно е да й го докажеш. Ако пък си сигурен, че и тя те харесва - направо действай, като я целунеш в правилния момент.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    И защо да е смешно ?
    Не съм казал, че е смешно, но то иначе си е, просто исках да не съм супер рязък.
    Якото, драги ми авторе, е, че на тази възраст супер много бъркате "влюбване" с "временно увлечение". Мини 16 и тогава говори за по-сериозни чувства (пак избягвам думата "любов").

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си