- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първи път
Здравейте създадох темата за да получа съвет.Има едно момиче което харесвам... Мисля че и тя мен.Въпросът ми е как да и призная и как вие за първи път го направихте ? Ако има значение на 13 съм. Много ме е СТРАХ да и го кажа в очи така че как да и кажа (овъртяно) че я обичам ?
Благодаря предварително !![]()
питай я дали не я болят краката защото по цял ден ти се разхожда в главата![]()
хей хубаво е че си се навил нормално е да те е страх но щом мислиш че и тя те харесва просто гледай да останете сами на някое място хвани й ръката и почвай с речитеама не й казвай че я обичаш
има разлика между обичам/харесвам/влюбен съм така че по-добре първо й кажи че я харесваш а като тръгнете почвай с обичам те![]()
Аз мисля, че няма нужда от речи. Просто и казваш харесвам те/ обичам те, и я целуваш, щом и тя те харесва.![]()
втф
ти не я обичаш
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Напротив, всъщност детската любов е най-истинската такава.
По темата: не и казвай нищо, погледни я в очите и бавно приближи тялото си до нейното, леко се наведи към устните и. Но остави малко разстояние. За да може тя да реши. Ако за няколко секунди след това обаче не го е направила (но не се и дръпнала от това състояние - на телата ви) ти предприеми това действие. Премахни останалото разстояние и я целуни.
Ако се дръпне обаче, е ясно какво ще стане![]()
Последно редактирано от thefolenangel : 04-15-2012 на 09:51
Те не са деца.
Те са пубери.
И детската любов трае ден и половина най-много, докато не намериш друга, или книжка за оцветяване.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не я обичаш както казаха.. харесваш я,симпатична ти е.. просто започни тема примерно дали си има ''гадже'' и като си поговорите я попитай дали иска да сте заедно ;д .. апф.. не знам.. не мога да ти помогна ;д .. скоро не съм била на 13 ;д;д;д
Не я обичаш. Излизате някъде на разходка/кафе/количка заигравате се, докосвате се, смеете се, забавлявате се, и я цункаш. Може и да и кажеш "харесвам те" примерно. Аз така правя
Няма кво да те е страх. Девойките не ядат хора, а един отказ няма да ти срине света. Или поне не би трябвало.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леле. 2 пъти прочетох темата. Мислех, че става въпрос за друг 1-ви път и като ти видях годините лошо ми стана. ;д И аз не мисля, че става въпрос чак за любов. Ако и кажеш, че я обичаш може да я стреснеш. Нали не си сигурен в нейните чувства? В подходящ момент й кажи, че я харесваш и ако прецениш я целуни. : )
женско
Благодаря тиЗа сега ти най-много ми помогна.Все още очаквам мнения защото не съм сигурен.И 13 съм и ми е пръв път защото си падам малко срамежлив
Сега очаквам някой да ми напише когато за първи път вие признахте на някой/я че я/го харесвате...Какво стана тогава (Как реагира,какво ви каза и тн. просто малко инфо.) И по това което каза аз не знам дали и тя мен.
Последно редактирано от FaTaL : 04-19-2012 на 11:21
Авторе, на аватара ти има ужасно дразнеща и набиваща се на очи грешка.
Иначе, обичаш ли я наистина? Сериозно? Ако не, просто опитай да ѝ намекнеш, че я харесваш и я намираш за красива. (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ние с нея се разхождаме ходим на кафе и тн.
Аз я обичам 70% съм сигурен че и тя мен.
Просто не съм и казал че искам да тръгнем.Просто искам да е ясно какво има между нас.
Според мен сме на преходно ниво.
Дано не прозвучи тъпо но като съм с нея сърцето ми бие толкова силно че ме е страх да не го чуе![]()
Не е нужно да й казваш , по - ефектно е да й го докажеш. Ако пък си сигурен, че и тя те харесва - направо действай, като я целунеш в правилния момент.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥