.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Първи път

Hybrid View

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Леле. 2 пъти прочетох темата. Мислех, че става въпрос за друг 1-ви път и като ти видях годините лошо ми стана. ;д И аз не мисля, че става въпрос чак за любов. Ако и кажеш, че я обичаш може да я стреснеш. Нали не си сигурен в нейните чувства? В подходящ момент й кажи, че я харесваш и ако прецениш я целуни. : )
    женско

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0 Виж мнението
    Леле. 2 пъти прочетох темата. Мислех, че става въпрос за друг 1-ви път и като ти видях годините лошо ми стана. ;д И аз не мисля, че става въпрос чак за любов. Ако и кажеш, че я обичаш може да я стреснеш. Нали не си сигурен в нейните чувства? В подходящ момент й кажи, че я харесваш и ако прецениш я целуни. : )
    Благодаря ти За сега ти най-много ми помогна.Все още очаквам мнения защото не съм сигурен.И 13 съм и ми е пръв път защото си падам малко срамежлив Сега очаквам някой да ми напише когато за първи път вие признахте на някой/я че я/го харесвате...Какво стана тогава (Как реагира,какво ви каза и тн. просто малко инфо.) И по това което каза аз не знам дали и тя мен.
    Последно редактирано от FaTaL : 04-19-2012 на 11:21

Ние с нея се разхождаме ходим на кафе и тн.
    Аз я обичам 70% съм сигурен че и тя мен.
    Просто не съм и казал че искам да тръгнем.Просто искам да е ясно какво има между нас.
    Според мен сме на преходно ниво.
    Дано не прозвучи тъпо но като съм с нея сърцето ми бие толкова силно че ме е страх да не го чуе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си