Ще разкажа на кратко, но преди това искам да ви помоля да ми дадете съвет, а не да ме упреквате, че съм си "изпуснала шанса" и т.н.
Има едно момче, с което бяхме заедно, бяхме неразделни, но по едно време си казах, че не искам да сме заедно. И той го прие много лесно.. (Това беше през лятната ваканция) В училище се държеше с мен както преди, но на мен не ми беше до връзки, беше ми много напрегнато.. И така се отдалечихме.. От най-добри приятели, започнахме да се държим като непознати. Питах го какво става, че ми липсва, а той отговори, че има друго момиче... Търпях известно време, бяха заедно, виждах ги всеки ден. Докато един ден той ме попита дали имам гадже и така започнахме разговор.. После той ми каза, че всъщност изобщо не му пукало, а аз му казах, че на мен все още ми пука за него и му казах за чувствата си.. Той просто се засмя и каза , че може и да се получи нещо.. И така оттогава си пишем почти всеки ден както преди- по 5-6 часа. От непознати отново сме близки.. Той ми пише първи.. Но това момиче? Те не са гаджета вече, но по неговите думи се целуват, държат се за ръце - аз го виждам в училище .. Какво да направя? Да чакам, докато я забрави ?! А не мога да намеря друг- или поне ми е много трудно.. Моля ви , кажете ми какво трябва да правя, има ли надежда? Той се държи супер мило както преди ..