- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пренасищане?
Здравейте и Христос Возкресе.
С приятелката ми сме заедно от почти 3 месеца,тя ми беше първата.Проблемът е,че напоследък мисля,че донякъде се усещам как охладнявам.Имахме лек инцидент в леглото(има тема в Секс)и оттогава не знам дали нещата са същите.Обаче в същото време като си помисля,че може да приключи и ми става супер гадно,дори се просълзявам(много съм далеч подобен ревлив тип,не съм имал други такива изпълнения).Мисля,че всичко идва оттам,че реално с 2-3 изключение за тези почти 3 месеца сме се виждали абсолютно всеки ден,доста често за почти цял ден,а и сме в едно училище, и в някаква степен съм свикнал.Въпросът ми е:Нормално ли е да е настъпило някакво пренасищане и това означава ли край,или просто трябва да не се виждаме няколко дни и като цяло да се виждаме малко по-рядко(определено не искам да е края,мисля,че сам си набивам филми.Ако не мисля за това всичко си е наред,говорим по телефона и всичко си е супер,като цяло само когато прекарваме по-дълго време заедно и към края се усещам,че искам да се прибера и да си легна.Последният път,когато изпитах това,в рамките на един ден просто бяхме излезли и се бяхме видели 3 пъти,и всеки път си беше забавно.)Знам,че не е краят и че просто трябва да се виждаме по-рядко,и че се самонавивам,просто искам да го чуя и от някой друг![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead