.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Според мен имаш нужда от усамотение за да решиш кое как седи според нещата, защото си объркан. Разнообразете си ежедневието.

Говорете за проблемите си. Тя как се чувства? От друга страна това, че вече говориш за някаква раздяла навежда на мисълта, че си го решил.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не съм го решил,страх ме е от това.С нея са най-щастливите месеци от живота ми и просто не искам да свършва.В един момент се убеждавам,че всичко е наред и ме обхваща някаква еуфория,в следващия си мисля,че ми трябва почивка/че идва края и се сдухвам супер брутално.Днес ще излезем,ще видя как се чувствам и може да и предложа просто да не се виждаме няколко дни,за да си осмисля нещата.При всички случаи нито искам,нито съм решил да приключваме...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    При всички случаи нито искам,нито съм решил да приключваме...
    Решават го двама души, а не един. Страх те е от нещо. :/ Така и не ми каза тя как се чувства до теб и с теб.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Уфф и при мен има нещо такова.Всичко между нас е просто перфектно.Вижда се,че и двамата умираме един за друг.Учим в едно училище,непрекъснато сме заедно и едва издържаме уикендите,като не се виждаме.В един миг си умирам от кеф,че всичко е невероятно,с това момче изживявам най-хубавите си мигове,а в следващия съм много уплашена,че това някой ден ще свърши. Не искам да свършва,много се привързах към него и само като се сетя,че има вероятност да си омръзнем и полудявам.Плаша се толкова много може би,защото с предишни ми приятел стана така- аз го заразях,защото ми беше омръзнал-бяхме заедно 5 месеца.Момчето нямаше грешка,но в последния месец ме изнервяше с всяко свое действие и откачах-беше ми писнало,задушаваше ме.Със сегашния ми приятел..абе мога да кажа,че ми се случва всичко онова,за което съм мечтала.Не можем да се стърпим да не се виждаме повече от 2 дни.То си е чисто наказание.Не знам,не знам...моля се само да не си омръзнем.Знам че си ги набивам едни такива...като твоите ама ...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Днес и казах,че ми трябват няколко дни да помисля.Не знам какво ми е,не знам какво мисля,не знам какво искам.Нито какво чувствам.В момента се водим скъсали,каза когато се реша да отида да говоря с нея.Не знам какво ми става и защо в момента съм такъв идиот.Не мога да арзбера дали ми е кофти,защото я нараних,или защото искам пак да сме заедно.Трябва да се осъзная.След като говорих с нея,изпих 3 бири,а бира не съм близвал почти от година,защото се пристрастявам.В един момент ми е леко,в следващия още малко ще се разплача.Идея си нямам къде съм,апетит нямам,не ми се говори.Живвам за няколко минути,когато съм с приятели;около роднини или сам отиде.Обмислям след малко да си допия брендито в нас,да видя на градус на какъв акъл ще съм.
    Извинявайте за ретардните постове,в момента нямам къде да изляза и ползвам сайта за личен дневник...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си