- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- В какво вярвате?
На мен ми се струва безсмислено изобщо да класифицираме вярата в себе си като вяра. Повечето хора вярват в себе си независимо от религиозната им принадлежност или липсата на такава. Вярата в нещо отвъд себе си, е нещо съвсем различно. И все пак в крайна сметка това нещо става част от теб, така че границите леко се размиват.
Абсолютен контрол нямаме върху почти нищо. Това 'себе си' може да е сравнително крехко и преходно, но е едновременно и най-стабилното и постоянно нещо, което някога ще имаме.
Исус Христос не е евреин, Той е самият Господ, израел е просто държавата, в която са се развивали събитията тогава, защото оттам е започнала мисията на истинският Господ Бог и там е и продължила до идването на Исус и Неговите Светии, понеже израелтяните са потомците на Авраам, но какво значение има кой е бил Богоизбраният народ?!, това е било само (за) инициация т.е. "посяване(-то)" на Завета, ето защо на първо място аз наричам Отца и Исус просто "Господ Бог", иначе разни хора веднага може да (за-)почнат да се съблазняват като си мислят че Исус е просто евреин и тям подобни
Христос не е извънземен. баси
^
Всъщност нали е навсякъде и във всичко, следователно е едновременно земен и извънземен.![]()
Аз също съм атеист - по една или друга причина не вярвам в Бог, прераждане, задгробен живот, съд Божий и така нататък. Някои хора (вярващите) вярват само в Бог, защото си имат някаква надежда в трудни моменти, че всичко ще се оправи. Но в крайна сметка не Бог им помага, а самите те.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
а какъв е трябвало да бъде, според тебе?
Една от целите е било, че Христос показва че човек честно и с труд на собствените си ръце трябва да изкарва хляба си.
Mда, "моли се за всичко което искаш да получиш и не мисли за утрешния ден" винаги е бил бойният вик на обджективисти и крайно десни
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
^ Тури си още 7-8 удивителни. Ще изглеждаш още по-психично уравновесена
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ахаха, много си смешен (забавен)....................... изглежда това е характерна, изпъкваща черта за голяма част от вашата дегенерация в тоя раздел.
Последно редактирано от defender : 06-02-2012 на 16:20
да, много добре схващам думата "дегенера̀ция", много добре приляга на "атеизма".
Ти не си педераст, просто харесваш слон да ти го начуква в гъза
The Bird of Hermes
Ако ли пък не:
Матей глава 7:1 Не съдете, за да не бъдете съдени.
2 Защото с каквато съдба съдите, с такава ще ви съдят, и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери.
3 И защо гледаш съчицата в окото на брата си, а не внимаваш на гредата в твоето око?
4 Или как ще речеш на брата си. Остави ме да извадя съчицата из окото ти; а ето гредата в твоето око?
5 Лицемерецо, първо извади гредата от твоето око, и тогава ще видиш ясно за да извадиш съчицата от братовото си око.
Защо ли не се учудвам че не следваш както трябва предписанията на религията си.
Кво го питаш ?
Той не е отварял библията бе,брат.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !