.
Отговор в тема
Страница 5 от 34 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 827
    Мега фен
    то атеизма е отживелица.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вярвам най - вече в себе си. Рядко са моментите, в които се замислям да не би наистина да има Бог, който да ни гледа от небето. Но те просто са предизвикани от определен период, мисля.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    то атеизма е отживелица.
    Хъ-хъ-хъ-хъ.
    Хъ.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Вярвам най - вече в себе си. Рядко са моментите, в които се замислям да не би наистина да има Бог, който да ни гледа от небето. Но те просто са предизвикани от определен период, мисля.
    Ти не знаеш колко уши имаш по главата, пък "вярваш" в себе си.....хахаха. Ама то нали сега така е модерно. За да вярваш в себе си, трябва да се познаваш напълно и да си знаеш възможностите - все неща които са невъзможни в пълният си смисъл. Много правилно Скарлет ви зададе въпроса, какво е това да вярваш в себе си. Е и, какво е ? Вярваш че всичко зависи от вас и чрез усилен труд ще постигнете много? Ами хайде, постигайте! Аз доколкото виждам само пишете във форумите, вместо постоянно да правите нещо и да вървите стремглаво напред. Вие не вярвате в себе си, вие искате да вярвате в себе си, защото това ви липсва и защото сте чели отнякъде че е нещо специално и едва ли не тайната на живота. А вярата в себе си е просто модерно клише..... Вярата в себе си е идеал, тя е нещо което ви липсва и затова я търсите постоянно и се стремите към нея..... А тя дори не съществува в пълният си смисъл.... Изобщо няма нужда да вярваш в себе си и възможностите си. То така човек като се напие и си мисли че може да кара..... Най-добре е да се колебаеш и постоянно да се подлагаш на самоанализ и критика, защото така се постига истинският прогрес, а не да си трошиш главата и да си вярваш. В случай че разбирате вярата в себе си като вяра че всичко зависи само от вас, това не е така и е повече от очевидно. Но такъв е идеала днес - да вярваш в себе си и да постигаш..... кариеристи, спортисти, знаменитости, бизнесмени - все хора които си пропиляват живота в безсмислени търсения и постижения - което естествено е в съзвучие с модерният начин на живот и изискванията на системата - колко удобно....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Хъ-хъ-хъ-хъ.
    Хъ.
    радвам се, че си съгласен
    хъхъхъхъхъ

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Повечето хора са толкова слаби и без воля, че е странно как всеки казва вярвам в себе си, да не го бъркате с индивидуализъм
    А и чисто теоретично това да вярваш в Бог и това да вярваш в себе си не противоречи.. въобще само клишета стана скучно вече.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Ти не знаеш колко уши имаш по главата, пък "вярваш" в себе си.....хахаха. Ама то нали сега така е модерно. За да вярваш в себе си, трябва да се познаваш напълно и да си знаеш възможностите - все неща които са невъзможни в пълният си смисъл. Много правилно Скарлет ви зададе въпроса, какво е това да вярваш в себе си. Е и, какво е ? Вярваш че всичко зависи от вас и чрез усилен труд ще постигнете много? Ами хайде, постигайте! Аз доколкото виждам само пишете във форумите, вместо постоянно да правите нещо и да вървите стремглаво напред. Вие не вярвате в себе си, вие искате да вярвате в себе си, защото това ви липсва и защото сте чели отнякъде че е нещо специално и едва ли не тайната на живота. А вярата в себе си е просто модерно клише..... Вярата в себе си е идеал, тя е нещо което ви липсва и затова я търсите постоянно и се стремите към нея..... А тя дори не съществува в пълният си смисъл.... Изобщо няма нужда да вярваш в себе си и възможностите си. То така човек като се напие и си мисли че може да кара..... Най-добре е да се колебаеш и постоянно да се подлагаш на самоанализ и критика, защото така се постига истинският прогрес, а не да си трошиш главата и да си вярваш. В случай че разбирате вярата в себе си като вяра че всичко зависи само от вас, това не е така и е повече от очевидно. Но такъв е идеала днес - да вярваш в себе си и да постигаш..... кариеристи, спортисти, знаменитости, бизнесмени - все хора които си пропиляват живота в безсмислени търсения и постижения - което естествено е в съзвучие с модерният начин на живот и изискванията на системата - колко удобно....
    Много добре казано..

Мега фен
    а когато по някога се разочаровате от себе си, какво става с тази себична вяра?
    Последно редактирано от defender : 08-06-2012 на 21:31

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Вярвам в ЧъкНорис
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Мега фен
    Четем книги за личностно усъвършенстване, малоумни цитати във Фейсбук и се утешаваме с разните ни там приятели, които ни философстват, базирайки се на същите тези цитати, които са прочели преди нас в Нета.

//щеше да е смешно ако не беше вярно

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Повечето хора са толкова слаби и без воля
    Нямаш си и представа колко си прав.

Дали поради факта че изградих съзнанието си така, че да елиминира ненужни емоции или поради друга причина, но не помня да съм изпитвал разочарование от себе си.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Но такъв е идеала днес - да вярваш в себе си и да постигаш..... кариеристи, спортисти, знаменитости, бизнесмени - все хора които си пропиляват живота в безсмислени търсения и постижения - което естествено е в съзвучие с модерният начин на живот и изискванията на системата - колко удобно....
    А, моля ти се, светни ни кои са СМИСЛЕНИТЕ търсения и постижения. Все пак всеки си придава определена значимост и смисленост на живота, желанията, и постиженията си. Мислиш ли, че на бизнесмена му пука какво мислиш за смислено или не ? Той си живее живота, пари има, коли има, ако това са му приоритетите - окей. Къде е проблема, трябва ли той да живее по някакъв начин който ти смяташ за смислен ?

Вярвам в себе си!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    А, моля ти се, светни ни кои са СМИСЛЕНИТЕ търсения и постижения. Все пак всеки си придава определена значимост и смисленост на живота, желанията, и постиженията си. Мислиш ли, че на бизнесмена му пука какво мислиш за смислено или не ? Той си живее живота, пари има, коли има, ако това са му приоритетите - окей. Къде е проблема, трябва ли той да живее по някакъв начин който ти смяташ за смислен ?
    Това какво е смислено в живота всеки си го определя за себе си, но и освен това системата го определя вместо теб, да не кажа че в повечето случай е така. Да имаш пари, коли, жени и т.н. за мен е безсмислено търсене и постигане, тъй като тези неща няма да имат никакво значение като умреш (освен можe би по хубаво погребение ). Така че да си трошиш главата цял живот за едни пари и лукс е чиста простотия от обективна гледна точка. Аз лично намирам повече смисъл в това да се наслаждавам на всеки миг и да го използвам за разсъждение и съзерцание, отколкото да придобивам ненужни вещи. Тези хора, алчни и такива които винаги искат да постигат, да са на върха, те никога не могат да получат удовлетворение и живота им протича в проектираното от техният ум бъдещето. Какъвто и да е смисъла на живота, той със сигурност не е този на кариеризма и общественият идеал. Поне не е за мен. Разликата между клошара и бизнесмена каква е? И двамата са хора, единият се радва като намери отнякъде 5 лева, а другият получава 5000 и е недоволен. Въпрос на гледна точка. И двамата ще умрат и след тях нищо няма да остане, само че единият се радва на малкото което има, а другият си троши главата цял живот с притеснения и тревоги. Така че смисъла на живота си го определя всеки и всичките смисъли са еднакво безсмислени като погледнеш голямата картинка, но не мисля че човек с малко повече акъл би избрал стандартното обществено клише за смисъл на своя живот, дори и това клише на средната класа.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    В безсилието на фанатиците...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    За бизнесмените живота не е само коли/пари/жени и т.н.(стига с тия чалга и телевизионни влияния), не всички са тъпи мутри, повечето с труд си ги изкарват и въпреки че доста от тях са прекалено алчни, ги ценят а и не само тях ами държат и на други смислени неща.
    Сега ако си забогатял с някви измами и "селски номера" както много наши "бизнесмени", нормално да си чалга-тип.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Поне не е за мен.
    Е, ти го каза. Не и за теб, но за някой хора е. Питал ли си някой клошар дали не иска топла вечеря, покрив над главата и удобно легло ? Повечето със сигурност не биха отказали този 'лукс'. Това че богатите са нещастни за мен също е клише. Иначе съм чела и истории за хора, които се отказват от бизнеса си и заживяват като аскети, от една страна ги разбирам, защото да въртиш голям бизнес си е стресиращо. И все пак ако навън е -20 градуса, къде би предпочел да си, на улицата или някъде на топло ?

Драги ми чифутино/содомит gandalfepi4.
    Искам да споделя непреодолимото си възмущение от твоето невежество относно Бог.Не бях виждала по-нелепи и гнусни твърдения относно Създателят и неговите Деца.Как може такова изчадие адово като теб, да обижда и отрича съществуванието на Бог-а, който бди над нас и ни пази от греха?Не успявам да проумея как може да съществува някой толкова покварен и духовно разпуснат, колкото теб!Аз като себеуважаваща се християнка и чедо Божие, мога смело да затвърдя, че никога не бих приела в свещеният си храм твоят пулсиращ, венест член на злото.Никога не бих допуснала в чистото си, непорочно Божие тяло такова изгарящо и неморално зло - и горко и на блудницата, която го направи!Бог не бива да допуска, твоето зло семе да опложда невинни девойки, които ти си подмамил в лоното на Лукавия с цел да проникнеш, чрез тях, в Божият рай.В теб намирам един съвременен Маркиз Дьо Сад, обаче за разлика от него ти се прекланяш пред Луциферовите учения на злото - на хора, като теб трябва да бъде забранено извращението, което наричате "секс".Ти прекрачваш законите на Бога и аз не бих желала да попадам в твоите злодеателни ръце, които се опитват да обезчестят добрите християни, тъй като за мен ти си също толкова покварен колкото Маркиза, трябва да бъдеш затворен в лудница до края на дните си.Ти плюеш върху всичко 'що е чисто и свято вероятно, защото в твоето тяло е било посято зло, нечисто семе в извратен акт с друг мъж и сега Рогатият (проклет да е той!) те управлява чрез него и те кара да зверстваш с невинни девойки, като мен, но искам да знаеш, че това не е правилно и ако се бе обърнал навреме към Бога той щеше да ти помогне да овладееш злият си, покварен нагон... Аз като една благочестива девойка не бих разтворила бедрата си, за да приема този член, управляван от Сатаната, който да разкъса Божията преграда, която ме дели от ада и да потъна в покварата на удоволствието, не бих позволила да изпразниш набъбналият си крайник и да посееш и в мен семето на злото.Изпитвам невероятна погнуса и отвращение от мисълта, че ти, като истински безбожен блудник би могъл да сложиш маската на добродетелите, за да да подмамиш мен или някоя моя сестра христянка и да се опиташ безвъзвратно да оставиш белезите на злото и унизително обезчестене и да излееш черните си сокове от адът, но искам да знаеш, че това никога няма да се случи, колкото и артистични номера да си научил в школата на Сатаната, ние можем да УСЕТИМ дяволското присъствие и с Божията помощ никога няма да му се поддадем! По-добре се отърви от Сатаната и потърси опрощение от Бог, чиито син се е жертвал за твоите грехове!, всички добри християни ще се молим за спасението на душата ти, също така и за спасението на невинните девойки, които са били безмилостно окървавени от твоят инструмент на злото.И тъй, като освен всичко останало Лукавият те е подмамил и към наркоманията бих искала да препоръчам на теб и семейството ти един сайт - http://biblefriends.net/

Цитирай Първоначално написано от VirginMary Виж мнението
    ...
    npp вече има сериозна конкуренция.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от VirginMary Виж мнението
    Драги ми чифутино/содомит gandalfepi4.
    Искам да споделя непреодолимото си възмущение от твоето невежество относно Бог.Не бях виждала по-нелепи и гнусни твърдения относно Създателят
    само да ти кажа, че "ган4о мастърса" отдавна избега от форумо........... (беше много забавно уики-атеистче)

ПП: Иначе ти да не би да познаваш gandalfepi4 и от реалния живот?
    Последно редактирано от defender : 08-09-2012 на 07:18

ПП: Иначе ти да не би да познаваш gandalfepi4 и от реалния живот?
    Че те да са се изклали и подпалили досега.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вярвам, че накрая всичко се нарежда и си струва да се бориш за всичко. Един път става, друг - не. Важното е, че накрая се гордееш с това, което си направил, докъдето и да си стигнал. И си се опитал. Това "Вятвам в себе си" е много клиширано и може наистина да е преувеличено, но може да бъде надъхващо и да ти помогне в много начинания. "Вярвам, че ще се справя" ми харесва повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Тя , Ванга като е казала , че след 20тина години главната етническа група в Европа ще е ислямската... Щот' те са силно вярващи , а вие ми се правите тука на големите атеисти.И каква е ползата от живота , ако след това всичко свършва и хората те забравят?Нищо не е толкова просто ..вярвайте в каквото си поискате , но да ми казвате , че след смъртта всичко свършва ми звучи доста тъпичко.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от Seeker93 Виж мнението
    Тя , Ванга като е казала , че след 20тина години главната етническа група в Европа ще е ислямската... Щот' те са силно вярващи , а вие ми се правите тука на големите атеисти.И каква е ползата от живота , ако след това всичко свършва и хората те забравят?Нищо не е толкова просто ..вярвайте в каквото си поискате , но да ми казвате , че след смъртта всичко свършва ми звучи доста тъпичко.
    Докато идеята за ад и рай все пак е толкова по-смислена и научно обоснована... Кой е казал, че трябва да има полза от живота особено спрямо твоите малоумни критерии?! На 19 години си, а мнението по нищо не се различава от това на смешните дванайсет годишни момиченца, които се подвизават от време на време в раздела. Ти хубаво си вярвай в бог, не ти казвам нищо лошо спрямо това, ама доводите са жалки направо. Не можело да е толкова просто... сигурно като добавиш бог в уравнението да обясни всяко неясно нещо, правиш заобикалящия те свят толкова по-сложен и рационален.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    На 19 години си, а мнението по нищо не се различава от това на смешните дванайсет годишни момиченца,
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    ........ спрямо твоите малоумни критерии?!

.
    Последно редактирано от defender : 08-09-2012 на 08:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си