.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Поне не е за мен.
    Е, ти го каза. Не и за теб, но за някой хора е. Питал ли си някой клошар дали не иска топла вечеря, покрив над главата и удобно легло ? Повечето със сигурност не биха отказали този 'лукс'. Това че богатите са нещастни за мен също е клише. Иначе съм чела и истории за хора, които се отказват от бизнеса си и заживяват като аскети, от една страна ги разбирам, защото да въртиш голям бизнес си е стресиращо. И все пак ако навън е -20 градуса, къде би предпочел да си, на улицата или някъде на топло ?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Е, ти го каза. Не и за теб, но за някой хора е. Питал ли си някой клошар дали не иска топла вечеря, покрив над главата и удобно легло ? Повечето със сигурност не биха отказали този 'лукс'. Това че богатите са нещастни за мен също е клише. Иначе съм чела и истории за хора, които се отказват от бизнеса си и заживяват като аскети, от една страна ги разбирам, защото да въртиш голям бизнес си е стресиращо. И все пак ако навън е -20 градуса, къде би предпочел да си, на улицата или някъде на топло ?
    Да де, така е, хора всякакви, но аз имах предвид повече онзи нов забързан начин на живот, който ние тук на Балканите не познаваме. Аз ти говоря за онези в Западният свят дето по цял ден говорят по телефони, бързат за делови срещи, бъхтят се като животни, целият им ден минава в тревоги и безпокойства какво ще стане, за такива хора ти говоря и това колко са безсмислени тези неща и как целият им живот минава така. Или пък онези в Азия които само цял ден работят като мърши, вечер ядат, спят и на другият ден същото се повтаря. Това е глупаво. Да живееш така само за да изхранваш семейството си значи липса на собствено самосъзнание, мисъл и това е много животински смисъл на живот. Но не ме разбирай погрешно, не съм против работата и съвсем не казвам че трябва да живеем всички като клошари. Както се казва, мизерията е по-поносима когато имаш нов Мерцедес. Казвам просто че това ламтене за пари и ежедневните безсмислени глупости, с които си товарят мозъците хората, са напълно ненужни.Естествено на нас българите, тези неща са ни сравнително далечни. Затова и не можем да разберем чужденците, които като дойдат тук и казват че им харесва.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Аз ти говоря за онези в Западният свят
    Така е, а и на Запад са най-болни и физически, и психически...както, и най-дебели ;д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си