Драги ми чифутино/содомит gandalfepi4.
Искам да споделя непреодолимото си възмущение от твоето невежество относно Бог.Не бях виждала по-нелепи и гнусни твърдения относно Създателят и неговите Деца.Как може такова изчадие адово като теб, да обижда и отрича съществуванието на Бог-а, който бди над нас и ни пази от греха?Не успявам да проумея как може да съществува някой толкова покварен и духовно разпуснат, колкото теб!Аз като себеуважаваща се християнка и чедо Божие, мога смело да затвърдя, че никога не бих приела в свещеният си храм твоят пулсиращ, венест член на злото.Никога не бих допуснала в чистото си, непорочно Божие тяло такова изгарящо и неморално зло - и горко и на блудницата, която го направи!Бог не бива да допуска, твоето зло семе да опложда невинни девойки, които ти си подмамил в лоното на Лукавия с цел да проникнеш, чрез тях, в Божият рай.В теб намирам един съвременен Маркиз Дьо Сад, обаче за разлика от него ти се прекланяш пред Луциферовите учения на злото - на хора, като теб трябва да бъде забранено извращението, което наричате "секс".Ти прекрачваш законите на Бога и аз не бих желала да попадам в твоите злодеателни ръце, които се опитват да обезчестят добрите християни, тъй като за мен ти си също толкова покварен колкото Маркиза, трябва да бъдеш затворен в лудница до края на дните си.Ти плюеш върху всичко 'що е чисто и свято вероятно, защото в твоето тяло е било посято зло, нечисто семе в извратен акт с друг мъж и сега Рогатият (проклет да е той!) те управлява чрез него и те кара да зверстваш с невинни девойки, като мен, но искам да знаеш, че това не е правилно и ако се бе обърнал навреме към Бога той щеше да ти помогне да овладееш злият си, покварен нагон... Аз като една благочестива девойка не бих разтворила бедрата си, за да приема този член, управляван от Сатаната, който да разкъса Божията преграда, която ме дели от ада и да потъна в покварата на удоволствието, не бих позволила да изпразниш набъбналият си крайник и да посееш и в мен семето на злото.Изпитвам невероятна погнуса и отвращение от мисълта, че ти, като истински безбожен блудник би могъл да сложиш маската на добродетелите, за да да подмамиш мен или някоя моя сестра христянка и да се опиташ безвъзвратно да оставиш белезите на злото и унизително обезчестене и да излееш черните си сокове от адът, но искам да знаеш, че това никога няма да се случи, колкото и артистични номера да си научил в школата на Сатаната, ние можем да УСЕТИМ дяволското присъствие и с Божията помощ никога няма да му се поддадем! По-добре се отърви от Сатаната и потърси опрощение от Бог, чиито син се е жертвал за твоите грехове!, всички добри християни ще се молим за спасението на душата ти, също така и за спасението на невинните девойки, които са били безмилостно окървавени от твоят инструмент на злото.И тъй, като освен всичко останало Лукавият те е подмамил и към наркоманията бих искала да препоръчам на теб и семейството ти един сайт - http://biblefriends.net/