- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- В какво вярвате?
Хаааайде поне веднъж кажи нещо конкретно бре..... Само увърташ и нищо не казваш. Това че нашите доводи пречупени през твоята призма са смешни, навярно е така. С всеки човек е така, всеки човек има призма и тя пречупва всичко което той види, чуе и т.н. И това е така защото човекът е крайно несъвършенно същество, когато говорим за възриемане на информация. За пример давам една проста игра на развален телефон. Всеки чува различно и казва различно, с което историята напълно се променя. Друго интересно е че човека пречупва нещата през призмата си, така както му е угодно и в съответствие с вътрешните му желания и недостатъци, но това е друга тема. И тъй като някой разумни хора са разбрали този простичък несевършен механизъм на човешкото възприятие, хората са измислили машините, уредите, математиката, физиката и т.н., които да отчитат и обработват информация вместо хората. Защото уредът и машината нямат призма, точните цифри и уравненията нямат призма, и тук е фундамента на НАУКАТА, която ти толкова отричаш. Научните доводи не са пречупени през никаква призма, и съвсем случайно именно същите доводи сочат в полза на атеистите..... А сега кажи защо твоите доводи са по-истински? Все пак ти сам казваш че са пречупени през твоята призма.... Същото обаче не можеш да кажеш за доводите на науката....
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 11:00
Добре де, добре, откъде мога да знам как точно виждаш "нашите" доводи? Важното е че не ги приемаш нали? Аз те питам с какво твоите доводи са по-добри? Вече ти казах защо "нашите" имат повече истинна стойност. Но ти eстествено се хващаш за думичките, а за другото си затваряш очите. Изтъкни някакви логично обосновани аргументи...... поне един дай. А ти само се оправдаваш като малко дете - " Ама аз исках да кажа това, ама онова, но аз не съм казал това в такъв смисъл......бла бла бла"
Имам много gif-ове и нямам с кой да ги споделя......
![]()
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 12:11