.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами пречупени през моята призма, през опита, през това, което съм чел, чул, преживял, това как чувствам нещата и т.н..........така ми изглеждат вашите доводи................кво да правя сега, сори.
    Хаааайде поне веднъж кажи нещо конкретно бре..... Само увърташ и нищо не казваш. Това че нашите доводи пречупени през твоята призма са смешни, навярно е така. С всеки човек е така, всеки човек има призма и тя пречупва всичко което той види, чуе и т.н. И това е така защото човекът е крайно несъвършенно същество, когато говорим за възриемане на информация. За пример давам една проста игра на развален телефон. Всеки чува различно и казва различно, с което историята напълно се променя. Друго интересно е че човека пречупва нещата през призмата си, така както му е угодно и в съответствие с вътрешните му желания и недостатъци, но това е друга тема. И тъй като някой разумни хора са разбрали този простичък несевършен механизъм на човешкото възприятие, хората са измислили машините, уредите, математиката, физиката и т.н., които да отчитат и обработват информация вместо хората. Защото уредът и машината нямат призма, точните цифри и уравненията нямат призма, и тук е фундамента на НАУКАТА, която ти толкова отричаш. Научните доводи не са пречупени през никаква призма, и съвсем случайно именно същите доводи сочат в полза на атеистите..... А сега кажи защо твоите доводи са по-истински? Все пак ти сам казваш че са пречупени през твоята призма.... Същото обаче не можеш да кажеш за доводите на науката....
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 11:00

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Това че нашите доводи пречупени през твоята призма са смешни,
    не искам да казвам, че са смешни, но просто на много от тях дори не гледам и не ги възприемам като на доводи, не че са смешни.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    не искам да казвам, че са смешни, но просто на много от тях дори не гледам и не ги възприемам като на доводи, не че са смешни.

Добре де, добре, откъде мога да знам как точно виждаш "нашите" доводи? Важното е че не ги приемаш нали? Аз те питам с какво твоите доводи са по-добри? Вече ти казах защо "нашите" имат повече истинна стойност. Но ти eстествено се хващаш за думичките, а за другото си затваряш очите. Изтъкни някакви логично обосновани аргументи...... поне един дай. А ти само се оправдаваш като малко дете - " Ама аз исках да кажа това, ама онова, но аз не съм казал това в такъв смисъл......бла бла бла"

Имам много gif-ове и нямам с кой да ги споделя......
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 12:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си