Цитирай Първоначално написано от Seeker93 Виж мнението
Казвам просто ,че според мен е глупаво.Нямам ли право на мнение?
Първо - не, нямаш право на нищо. Ако ГДБОП ти нахълта в стаята и ти каже да не пишеш тук(или някъде другаде) или ще влезеш в затвора, тогава правото ти на мнение отпада. А правото не е право, ако могат да ти го отнемат. Това което имаш ти е временна привилегия, която по всяко време може да ти бъде отнета.Същото се отнася и за правото на живот и другите права.
Второ - Това че нещо ти изглежда глупаво, не значи че не е така. Глупаво е да имаш апендикс - той с нищо не ти помага, може да се възпали и да умреш от него. Няма абсолютно никаква функция и никакво предназначение. И въпреки това е там. Така че, това че нещо е тъпо, не е никакъв аргумент.
Просто аз немога да приема , че живееш някакъв период там 20-40-60 години и след това край
На никой не му пука какво приемаш и какво не. На Живота и Смъртта още по-малко.
Не веднъж ми се е случвало да усещам чуждо присъствие или подкрепа в труден момент..няма да изпадам в подробности , не всичко може да се докаже научно.Някои неща просто се усещат.
Това че усещаш нещо не значи че е реално. Аз като се напуша понякога усещам че съм в космически кораб и пътувам в космоса. Даже мога и да го видя. Това не значи че е реално нали?