Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
може ли науката да ти спаси "задника" за вечен живот?!, уви не, докато Исус Христос и Неговите Светии могат, и то така че да получиш/имаш живот в изобибие още тук в този свят, т.е., без болести, без смърт, без мъки, но изпълнен с любов и щастие, следователно науката не е нещото, което може да ти реши проблемите веднъж завинаги, но Бог, Исус и техните Светии са онези, за които е засвидетелствувано по множество начини че именно Те са Служителите на пълното спасение
> Намеквайки че изобщо има такова нещо като вечен живот.... което естествено не е доказано. А това че Джийзъс ще ти спаси задника още по-малко.....

Като толкова вярваш, защо не се хвърлиш през осмия етаж? Ако Господ е твой човек, ще те хване и нищо няма да ти стане. А дори и да не те хване, пак ще си в рая и всичко ще е наред.....
И докато отвъдният живот не е доказан изобщо и идеята за него идва от страха на хората че просто изведнъж ще спрат да съществуват, то реалният живот е тук, сега и си тече. А в реалният живот, науката помага, докато религията се проваля. Ако ти си болен на кой ще се довериш - на лекаря или свещенника? Религията ще ти спаси ли задника тогава? Аз съм се убедил лично че религията не помага в такива случай. А това дали ще ти помогне в отвъдният веен живот никой не знае, защото никой не може да докаже че съществува такъв живот. А пък идеята че точно Джийзъс ще ти спаси задника , а не Аллах, Молох, Зевс, Один и т.н. ми се струва доста глупава и необоснована.