.
Отговор в тема
Страница 7 от 34 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 827
    Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    не се учудвай, щом кажеш, че си вярващ във форума и атеистите веднага те посрещаш с "мед, хляб и целувки".................. не си първия, това е тенденцията
    Още чакам смислен отговор на онова което написах за науката и защо неините доводи са истински. Можеш ли да измислиш подходящ контра аргумент? Или ще се направиш отново на приятно разсеян?

@In_Nomine_Sathanas Щом ще изреждаме по параграфи да почна и аз ?
    1.Това за правото няма да го коментирам.Опита се да се покажеш по някакъв начин , че си малко от малко интересен , а дали се получи незнам..лично на мен не си
    2.Какви аргументи ми искаш за съществуването на Бог? Да ти извадя от архива някоя снимка ли ?
    3.Темата се казва "В какво вярвате?" , което значи , че на някой му пука какво мисля и какво не
    4.Нормалното ми състояние не е напушено , ако на теб е - то тогава и Бог неможе да те оправи.Аз знам какво съм видял , какво ми се е случило и какво съм усетил.Ако ми се занимаваше да разправям , бих ти обяснил , но както каза на никой не му пука за мнението ми ;( хаха аре чао довиждане лека нощ приятни сънища мерси !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Още чакам смислен отговор на онова което написах за науката и защо неините доводи са истински. Можеш ли да измислиш подходящ контра аргумент? Или ще се направиш отново на приятно разсеян?
    може ли науката да ти спаси "задника" за вечен живот?!, уви не, докато Исус Христос и Неговите Светии могат, и то така че да получиш/имаш живот в изобибие още тук в този свят, т.е., без болести, без смърт, без мъки, но изпълнен с любов и щастие, следователно науката не е нещото, което може да ти реши проблемите веднъж завинаги, но Бог, Исус и техните Светии са онези, за които е засвидетелствувано по множество начини че именно Те са Служителите на пълното спасение
    Последно редактирано от npp : 08-09-2012 на 20:40

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    науката може ли да ти спаси "задника" за вечен живот?!
    тя и предника не може

хахаха, номер едно си ............... хищник.......

Banned Повече от фен
    може ли науката да ти спаси "задника" за вечен живот?!, уви не, докато Исус Христос и Неговите Светии могат, и то така че да получиш/имаш живот в изобибие още тук в този свят, т.е., без болести, без смърт, без мъки, но изпълнен с любов и щастие, следователно науката не е нещото, което може да ти реши проблемите веднъж завинаги, но Бог, Исус и техните Светии са онези, за които е засвидетелствувано по множество начини че именно Те са Служителите на пълното спасение
    > Намеквайки че изобщо има такова нещо като вечен живот.... което естествено не е доказано. А това че Джийзъс ще ти спаси задника още по-малко.....

Като толкова вярваш, защо не се хвърлиш през осмия етаж? Ако Господ е твой човек, ще те хване и нищо няма да ти стане. А дори и да не те хване, пак ще си в рая и всичко ще е наред.....
    И докато отвъдният живот не е доказан изобщо и идеята за него идва от страха на хората че просто изведнъж ще спрат да съществуват, то реалният живот е тук, сега и си тече. А в реалният живот, науката помага, докато религията се проваля. Ако ти си болен на кой ще се довериш - на лекаря или свещенника? Религията ще ти спаси ли задника тогава? Аз съм се убедил лично че религията не помага в такива случай. А това дали ще ти помогне в отвъдният веен живот никой не знае, защото никой не може да докаже че съществува такъв живот. А пък идеята че точно Джийзъс ще ти спаси задника , а не Аллах, Молох, Зевс, Один и т.н. ми се струва доста глупава и необоснована.

Мега фен
    Като толкова вярваш, защо не се хвърлиш през осмия етаж? Ако Господ е твой човек, ще те хване и нищо няма да ти стане. А дори и да не те хване, пак ще си в рая и всичко ще е наред.....
    ще падна,
    така става, като няма предмет религия в училищата. - появяват се програмирани атеистчета с нелепи въпроси.

Banned Повече от фен
    ще падна,
    така става, като няма предмет религия в училищата. - появяват се програмирани атеистчета с нелепи въпроси.
    Каквоооооо? Чакай малко, аз нищо не разбрах ! Значи това дали ще паднеш, зависи от това дали има предмет религия в училище, така ли? Ако всичите бяхме религиозни, ти щеше да се хвърлиш от осмия етаж и нищо няма да ти стане, това ли ми казваш? Но понеже не сме, ти ще паднеш и ще се убиеш?

Мега фен
    казвам ти да си вземеш една книжка за 3-5 лв. и да си седнеш на гъзо.- т.е. прояви малко волята си.
    А ти тръгваш пак в разпри.
    Последно редактирано от defender : 08-09-2012 на 22:18

Banned Повече от фен
    казвам ти да си вземеш една книжка за 3-5 лв. и да си седнеш на гъзо.- т.е. прояви малко волята си.
    Аххххх ти възможно ли е да си толкова тъп и дразнещ????????????? ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА КАКВО ИМАШЕ ПРЕДВИД В ПРЕДНИЯТ СИ ПОСТ? И ИЗОБЩО ОТГОВОРИ НА ПРЕДНИТЕ МИ ВЪПРОСИ?

Сега бас ловя че отново ще се хванеш за нещо дребно, но концентрирай се върху това с главните букви!!!!

Мега фен
    може ли науката да ти спаси "задника" за вечен живот?!, уви не,
    Всъщност да.

Даже нищо чудно до края на века безсмъртието на съзнанието да е в обозримо бъдеще.

Други въпроси ?

Супер фен Аватара на sashko705
    defender, ти наистина ли ги мислиш тия неща или си трол?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    defender, ти наистина ли ги мислиш тия неща или си трол?
    Не,просто наркотиците си взимат своето.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    defender, ти наистина ли ги мислиш тия неща.............
    кои точно неща?

кои точно неща?
    Ами всички тия щуротии за Христос и за задгробният живот..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Мега фен
    да, мисля ги
    а ти наистина ли не ги мислиш или се правиш че не вярваш, но в себе си, ей така тайничко си вярваш.

Ами наистина не ги мисля и съм се убедил, че няма бог, нито задгробен живот. Аз съм свикнал с мисълта, че след като умра ше съм погребан и изяден от червеите, както всички..

"Imagine all the people

Мега фен
    > Намеквайки че изобщо има такова нещо като вечен живот.... което естествено не е доказано. А това че Джийзъс ще ти спаси задника още по-малко.....

И докато отвъдният живот не е доказан изобщо и идеята за него идва от страха на хората че просто изведнъж ще спрат да съществуват, то реалният живот е тук, сега и си тече. А в реалният живот, науката помага, докато религията се проваля. Ако ти си болен на кой ще се довериш - на лекаря или свещенника? Религията ще ти спаси ли задника тогава? Аз съм се убедил лично че религията не помага в такива случай. А това дали ще ти помогне в отвъдният веен живот никой не знае, защото никой не може да докаже че съществува такъв живот. А пък идеята че точно Джийзъс ще ти спаси задника , а не Аллах, Молох, Зевс, Один и т.н. ми се струва доста глупава и необоснована.
    виж как твоят отец сатаната ти подхърля в ума неговите собствени идеи:

"Тогава дяволът Го завежда в светия град, поставя Го на крилото на храма и Му казва: Ако си Божий Син, хвърли се долу; защото е писано: - "Ще заповяда на ангелите Си за Тебе: И на ръце ще Те дигат. Да не би да удариш о камък ногата Си". Исус му рече: Писано е още: "Да не изпитваш Господа твоя Бог"." Матей 4: 5-7

и ти му вярваш?!

именно Бог Отец и Господ Исус Христос са ме спасявали хиляди пъти досега, ако не бяха Те, сега вече да са ме погребали хиляди пъти, спасяваха ме от заразни и дегенеративни болести, от магии, клетви и проклятия, от огнестрелни оръжия, от инциденти, злополуки и катастрофи, от злонамерени хора, неведнъж сатанинското царство се стовари върху ми, но Бог и Иус ме спасиха, веднъж се разболях от минингит, и Те (за чудо на лекарите) ме излекуваха, друг път един стопанин на една нива извади ловната си пушка и започна да стреля с нея по мен докато вървях покрай нивата му, сачмите не ме засегнаха въпреки че профучаха покрай мен, друг път автомобили с висока скорост набиваха спирачки пред мен, но Бог и Исус пак ме спасяваха, дори и от най-могъщи сатанински сили, така че след всичко, което преживях, сега едва ли някой ще може да ме убеди в противното
    Последно редактирано от npp : 08-10-2012 на 12:51

И npp е някакъв хардкор наркоман..

"Imagine all the people

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Всъщност да.

Даже нищо чудно до края на века безсмъртието на съзнанието да е в обозримо бъдеще.

Други въпроси ?
    дори и това да стане, колко ли от нас дотогава вече няма да са измежду съществуващите в този свят за да може да се порадват и те на новите постижения на науката и техниката?!, а дали електрическите уреди могат да работят без електричество?!, така и едва ли някое от нещата, които Господ Бог е създал, ще може да съществува и функционира без Него
    Последно редактирано от npp : 08-10-2012 на 13:00

Мега фен
    че дори и тази научна фантастика за мечтатели да стане, това какво изобщо засяга вярата, а и това какво спасение е всъщност.
    Последно редактирано от defender : 08-10-2012 на 13:05

Мега фен
    дори и това да стане, колко ли от нас дотогава вече няма да са измежду съществуващите в този свят за да може да се порадват и те на новите постижения на науката и техниката?
    Тук съм съгласен.

Кого ли да виня за почти 15-те века застой ?

Banned Повече от фен
    виж как твоят отец сатаната ти подхърля в ума неговите собствени идеи:

"Тогава дяволът Го завежда в светия град, поставя Го на крилото на храма и Му казва: Ако си Божий Син, хвърли се долу; защото е писано: - "Ще заповяда на ангелите Си за Тебе: И на ръце ще Те дигат. Да не би да удариш о камък ногата Си". Исус му рече: Писано е още: "Да не изпитваш Господа твоя Бог"." Матей 4: 5-7

и ти му вярваш?!

именно Бог Отец и Господ Исус Христос са ме спасявали хиляди пъти досега, ако не бяха Те, сега вече да са ме погребали хиляди пъти, спасяваха ме от заразни и дегенеративни болести, от магии, клетви и проклятия, от огнестрелни оръжия, от инциденти, злополуки и катастрофи, от злонамерени хора, неведнъж сатанинското царство се стовари върху ми, но Бог и Иус ме спасиха, веднъж се разболях от минингит, и Те (за чудо на лекарите) ме излекуваха, друг път един стопанин на една нива извади ловната си пушка и започна да стреля с нея по мен докато вървях покрай нивата му, сачмите не ме засегнаха въпреки че профучаха покрай мен, друг път автомобили с висока скорост набиваха спирачки пред мен, но Бог и Исус пак ме спасяваха, дори и от най-могъщи сатанински сили, така че след всичко, което преживях, сега едва ли някой ще може да ме убеди в противното

Човек, смени си дилъра, моля те!
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-10-2012 на 19:31

Мега фен
    http://www.abload.de/img/bruce_lee_lol_gifzxk9m.gif

http://i.imgur.com/9utgk.gif

Човек, смени си дилъра, моля те!
    света е пълен с всякакви диванета, които си мислят че идола/злия дух е Бог, например само в индия има стотици милиони такива, така че не си единствения, но това не бива да те успокоява
    Последно редактирано от npp : 08-11-2012 на 10:02

Не мога да повярвам колко заблудени сте всички тук! НИМА не усещате присъствието и могъществото на господаря на Вселената?! Богът с дълга бяла брада и с човешки образ е просто плод на човешкото въображение! Само тези ,които могат да различават истинското от фалшивото са способни да открият критата от учени и историци с хилядолетия истина и заедно с нея вечния живот и спасението от собствените си грехове!

ТО е нашото спасение! ТО награждава доброто с добро и злото със зло! То е отвъд времето и пространството!
    ТО Е ЛЕТЯЩОТО СПАГЕТЕНО ЧУДОВИЩЕ!
    Има си и евангелие,която заразлика от останалите е писано с помощта МУ .

Ето и цитат от една от свещенните книги за да се убедите сами .
    "I am the Flying Spaghetti Monster. Thou shalt have no other monsters before Me. (Afterwards is OK; just use protection.) The only Monster who deserves capitalization is Me! Other monsters are false monsters, undeserving of capitalization."

СЪБУДЕТЕ СЕ,ХОРА И ТРЪГНЕТЕ ПО БОЖИЯ ПЪТ!! ONLY THOSE WHO SEEK WISDOM WILL FIND IT! ONLY IT THAT IS WITHOUT SIN CAN GUIDE US IN OUR EYES OF BLINDNESS! OOOOHHH,PRAISE THE LORD!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    че дори и тази научна фантастика за мечтатели да стане, това какво изобщо засяга вярата, а и това какво спасение е всъщност.
    А ти какъв вид спасение търсиш? И още по-важното, защо трябва да има спасение? Това, че на нас ни се иска да има, нищо не означава.

npp, щом имаш нужда някой да е създал електричеството, то ние имаме нужда някой да е създал господ. Ако ти избереш да вярваш, че за второто няма такава нужда, то не виждам с какво ние бихме направили по-различен избор да вярваме, че за първото няма нужда.

И, defender, не прави добро впечатление като скачаш срещу атеистите. Също толкова лошо е, колкото атеистите да скачат на теистите. Всеки е свободен да вярва в каквото иска. Място за дискусия има, там където вярванията изглеждат парадоксални или абсурдни, без значение дали са атеистични или не. Въпреки това неуважението и снизхождението ще пораждат само още неуважение и снизхождение. Това, че някой симпатизира на определена вяра, не означава, че я разбира и интерпретира правилно, нито че носи точно определени личностни черти. Съветът ми е да бягаш от стереотипа, че атеистите са такива, такива, такива.

Горният абзац важи толкова за вярващите, колкото и за атеистите. Освен, че се опитвате да си защитите позицията в тоя раздел, другата причина да пишете толкова километри постове е, че се захапвате лично и се държите като деца. Ако някой ден, много след като станете свидетели на безсмъртното съзнание и другите чудновати напредъци на технологиите, стигнете до консенсус, какво значение ще има, че сте се доказали пред npp и defender? Тва няма да е дълго бленуваната победа над религията, която вътре в себе си търсите (или обратното). Ще са се съгласили над нещо 5 човека в някакъв форум, а навън в живота ще има още хиляди, които ще са в разногласие. Търсете отговори и обсъждайте, не изпадайте в дребни дразги.

Отдавна се канех да пиша активно в раздела, но това ме спираше (че и все още донякъде).

Айде поздрави и със здраве!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си