.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    http://prikachi.com/images/145/5191145O.gif
    И какво знаеш бе, мамин сладък!? Ти едва ли не си мислиш че знаеш тайните на вселената.... Дееба и цървула ти вмирисан. Нали те виждам какви глупости ръсиш навред. Осъзнай се малко, глупаво хлапе. Опитах с добро, ти пак си знаеш своето. Разбирам невежеството ти, но наглостта ти е дразнеща.

http://prikachi.com/images/822/3998822s.gif
    Ти си верно малоумен!
    за какво нападаш момчето, какво толкова ти прави?!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    за какво нападаш момчето, какво толкова ти прави?!
    Нападам го защото мога да си го позволя и не ме интересува дали ще му нараня чувствата, ще се обиди или там каквито игри играе. Но най-вече го нападам, защото ме дразни. Аз съм привърженик на един много мъдър християнски принцип - свян и скромност. Младите хора днес изобщо не знаят какво е свян. Вместо това се навират навсякъде и заливат всичко с глупавите си "разсъждения", а другите им прощават понеже са малки. Еми не става така. Като си малък и все още не знаеш нищо, седи си на гъза и слушай. Не се набивай между шамарите, за да се правиш на голям. Но за да си скромен, трябва да имаш реална представа за себе си. За да си скромен, трябва първо да си признаеш че не разбираш нищо, или поне не всичко, и чак тогава можеш да слушаш истински и да разбираш. Да си признаеш че нищо не разбираш е първата стъпка към познанието, също както признаването на това че имаш проблем, е първата стъпка към решаването му. Така че, за това го нападам, надявам се да му дойде акъла. А той продължава да сере и да се прави на всеразбиращ. Затова и се издразних, иначе нищо не ми е направил. Какво изобщо може да ми направи?

Мега фен
    Нападам го защото мога да си го позволя .........
    бреее вижте го бе, можел да си го позволи, ......
    Последно редактирано от defender : 08-27-2012 на 14:03

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Естествено че мога, това е интернет все пак. Тук мога да храня всеки колкото си искам, това му е хубавото на интернета.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Да беееее.Не му пукало дали ми наранява чуствата.Аз ако от това се наранявах ;д да съм се сринал емоционално.Пука ми,че те дразна.Не си единственият,който се дразни.Това,че продължаваш да обиждаш показва колко си умен ТИ.Но все пак признавам,че не мога да се меря с по-големите,те са просто не знам,няма такава дума,която да опише точно мъдростта им.Никога не съм казал,че съм всезнаещ,но не съм и малоумен.Но както казах,слабо ме вълнува мнението ти.Азззз нииииииищо не мога да ти направя.Ти на мен също.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Азззз нииииииищо не мога да ти направя.
    що пък, българите са само има-няма 7 милиона, ше го намерим, споко.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    що пък, българите са само има-няма 7 милиона, ше го намерим, споко.
    Спокоен съм.Аз съм най-спокойният човек на света Поне ме забавлява

Banned Повече от фен
    Да беееее.Не му пукало дали ми наранява чуствата.Аз ако от това се наранявах ;д да съм се сринал емоционално.Пука ми,че те дразна.Не си единственият,който се дразни.Това,че продължаваш да обиждаш показва колко си умен ТИ.Но все пак признавам,че не мога да се меря с по-големите,те са просто не знам,няма такава дума,която да опише точно мъдростта им.Никога не съм казал,че съм всезнаещ,но не съм и малоумен.Но както казах,слабо ме вълнува мнението ти.Азззз нииииииищо не мога да ти направя.Ти на мен също.
    И аз тва се чудя.Уважавам няколко хора в този форум,които признавам,че са големи интелекти Какво имате против defender идиоти такива?И против npp?Всеки изразява мнение.Не ме храни,че ся ядох лютеница и ако ям още ще преям :Д
    Спокоен съм.Аз съм най-спокойният човек на света Поне ме забавлява

Another one bites the dust....

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Нападам го защото мога да си го позволя и не ме интересува дали ще му нараня чувствата, ще се обиди или там каквито игри играе. Но най-вече го нападам, защото ме дразни. Аз съм привърженик на един много мъдър християнски принцип - свян и скромност. Младите хора днес изобщо не знаят какво е свян. Вместо това се навират навсякъде и заливат всичко с глупавите си "разсъждения", а другите им прощават понеже са малки. Еми не става така. Като си малък и все още не знаеш нищо, седи си на гъза и слушай. Не се набивай между шамарите, за да се правиш на голям. Но за да си скромен, трябва да имаш реална представа за себе си. За да си скромен, трябва първо да си признаеш че не разбираш нищо, или поне не всичко, и чак тогава можеш да слушаш истински и да разбираш. Да си признаеш че нищо не разбираш е първата стъпка към познанието, също както признаването на това че имаш проблем, е първата стъпка към решаването му. Така че, за това го нападам, надявам се да му дойде акъла. А той продължава да сере и да се прави на всеразбиращ. Затова и се издразних, иначе нищо не ми е направил. Какво изобщо може да ми направи?
    Брей ти още малко християнин ще станеш. Всички християнски принципи са все така мъдри. Макар че тия неща трябва да ги спазва всеки, независимо вярващ ли е или не е.
    Макар че ти влизаш в ролята на наказател
    Последно редактирано от Nam3less3 : 08-27-2012 на 17:46
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си