.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Искаш доказателство нали?;д Тава,че сега ние двамата с теб дишаме и пишем в този форум-на ти доказателство.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Искаш доказателство нали?;д Тава,че сега ние двамата с теб дишаме и пишем в този форум-на ти доказателство.
    Представям си те у вас пред компа докато ги съчиняваш тези простотии.....

Значи ако сега пръдна, това също ще е доказателство за наличето на Бог?

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Представям си те у вас пред компа докато ги съчиняваш тези простотии.....

Ммммм почти позна.Ако ставаше така както на картинката ние двамата с теб нямаше да сме живи.

Значи ако сега пръдна, това също ще е доказателство за наличето на Бог?
    Гном дрислив.Ммммда забравих,че ми светиш винаги като ида в тоалетната.Истината сам ще я разбереш.Аз няма да си правя труда да казвам неща,на които ти така или иначе няма да повярваш.Спокойно защитник няма да ме изкара някоя си Сатана от играта.

Мега фен
    Ммммда забравих,че ми светиш винаги като ида в тоалетната.
    хаххаха,

ти си важен кадър за нашия лагер,
    да намерим още 2-3-ма като тебе и старите кучета спокойно може да се оттеглим, в заслужена форумна пенсия.
    Последно редактирано от defender : 08-28-2012 на 15:44

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    хаххаха,

ти си важен кадър за нашия лагер,
    да намерим още 2-3-ма като тебе и старите кучета спокойно може да се оттеглим, в заслужена форумна пенсия.
    да бе то на 15 ако се пенсионирашшшшеееее ;д никъде нема да одиш ;д Но аз не съм от ничий лагер.Може и да вярвам в някаква висша сила,но вярвам и в себе си и че тази сила не може да ме командва,ако че е висша.Вие хора,вие контролирате живота си.Каквото и да ви е създало,то вече ви е създало и от момента на създаването ви,вие поемате контрол над живота си.

Banned Повече от фен
    В името на Сатан, Белиал, Луцифер и Левиатан, как е възможно да има толкова тъпи хора???

Гном дрислив.Ммммда забравих,че ми светиш винаги като ида в тоалетната.
    НЕ, нееее мамка му, не мога да прочета това изречение отново.....Просто толкова тъпанарщина и инфантилност събрана в едно изречение ми идва в повече. Ама ти сериозно ли, тези шеги бяха забавни, когато бях във четвърти клас...... Ооо чакай, забравих..... ти си в четвърти клас......
    Истината сам ще я разбереш.Аз няма да си правя труда да казвам неща,на които ти така или иначе няма да повярваш.
    И какво толкова ще ми кажеш бе изтърсак? Какво можеш да ми кажеш, което да не съм го чувал вече? Пффф, дечкото гледал 2 филма по дискавъри и вече се мисли за професор..... жалка работа. Я върви да си пиеш млякото, пишлеме.
    Сис ма то тука всички са интелигентни.Пръщи от интилигентност.
    >Пръщи от интилигентност.
    >Пръщи
    >интилигентност.

Вие хора,вие контролирате живота си.Каквото и да ви е създало,то вече ви е създало и от момента на създаването ви,вие поемате контрол над живота си.
    А ако дойда и ти забия два шамара, да ти се завърти сопола около врата, дали ще можеш да поемеш контрол над живота си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си