- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- В какво вярвате?
Искаш доказателство нали?;д Тава,че сега ние двамата с теб дишаме и пишем в този форум-на ти доказателство.![]()
да бе то на 15 ако се пенсионирашшшшеееее ;д никъде нема да одиш ;д Но аз не съм от ничий лагер.Може и да вярвам в някаква висша сила,но вярвам и в себе си и че тази сила не може да ме командва,ако че е висша.Вие хора,вие контролирате живота си.Каквото и да ви е създало,то вече ви е създало и от момента на създаването ви,вие поемате контрол над живота си.
В името на Сатан, Белиал, Луцифер и Левиатан, как е възможно да има толкова тъпи хора???
НЕ, нееее мамка му, не мога да прочета това изречение отново.....Просто толкова тъпанарщина и инфантилност събрана в едно изречение ми идва в повече. Ама ти сериозно ли, тези шеги бяха забавни, когато бях във четвърти клас...... Ооо чакай, забравих..... ти си в четвърти клас......
И какво толкова ще ми кажеш бе изтърсак? Какво можеш да ми кажеш, което да не съм го чувал вече? Пффф, дечкото гледал 2 филма по дискавъри и вече се мисли за професор..... жалка работа. Я върви да си пиеш млякото, пишлеме.
>Пръщи от интилигентност.
>Пръщи
>интилигентност.
А ако дойда и ти забия два шамара, да ти се завърти сопола около врата, дали ще можеш да поемеш контрол над живота си?