А чувал ли си за астрална проекция.Свят,в който мисълта приема форма и ти контролираш какво да стане и какво не?Може и да вярвам в изречението значи,че вярвам.Под висша сила мисля,че бях писал,че тая висша сила е всичко и теб и мен.Следователно тя е във всеки от нас,което значи,че от части ние сме тази висша сила и можем да контролираме живота си.Има много въпроси ,разбира се,винаги има на които не знам отговора.Например от къде е дошла тази висша сила?Н еможе да е от нищото нали?Как така преди създаването на света и преди тази висша сила да е нямало нищо,това е невъзможно?Нищо,нито време,нито пространство,нито празнина,защото и тя е нещо.Нито тъмно,нито светло.А тази висша сила няма как да е съаществувала вечно нали?Не мога да си отговоря на много въпорси,затова приемете моята вяра като нещо,в което не съм абсолютно сигурен и няма как да съм.Аз всеки ден,всеки час си променям гледната точка и вярванията.Просто изразявам мнение и не искам никой да се засяга от него.

"Под висша сила мисля,че бях писал,че тая висша сила е всичко и теб и мен.Следователно тя е във всеки от нас,което значи,че от части ние сме тази висша сила и можем да контролираме живота си"-В момента вярвам в това,но сами видяхте колко много въпроси се пораждат.