Отново се изръси този които дори не е чел библията. Бъркаш наглостта с търсенето на знания, знания до които ти дори няма да се докоснеш, защото си груб и недодялан, ок ? Това със сигурност го знам, защото и преди съм спорила с теб, на тема вегетарианство. Още тогава доказа, че знанията ти клонят към нула, но просто обичаш да се изказваш по теми от които нищо не разбираш.
Освен библията съм чела редица религиозни текстове, запозната съм достатъчно добре с всички световни религии, както и с някои не толкова популярни. Точно това ме накара да стана атеист. Мога да ти препоръчам тонове книги, написани от авторитетни имена във физиката, но това едва ли би помогнало на някой чието IQ явно е под средното ниво.
Точно професионалистът, с редица награди, Стивън Хокинг, би се изсмял по-скоро на теб, от колкото на мен, защото дори според него 'Господ НЯМА', а съзнанието 'се разпада след смъртта'. Цитирам ти дословно неговите думи, да не кажеш после, че нищо не съм знаела. Не проектирай своята същност върху мен, очевидно съм изчела доста повече от теб.