- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера?
Въпросът е в това че има едно момче което страшно харесвам Всички ми казват че той ме харесва но също казват това и на моя приятелка която го харесва от детската градина Бих искала да ви попитам какви признаци трябва да има за да съм сигурна че ме харесва?
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Следи внимателно жестовете и действията му, както и вниманието което ти обръща, намеците.
Момчетата се издаваме доста лесно, когато харесваме някое момиче.
Той е супер срамежлив![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз си мисля ,че ако намериш общи интереси между вас двамата и започнете разговор,той ще се престраши и тогава може да ти каже какво мисли за теб без да се срамува.Поне аз така си мисля
Успех в любовта <3
Аз си мисля ,че ако намериш общи интереси между вас двамата и започнете разговор,той ще се престраши и тогава може да ти каже какво мисли за теб без да се срамува.Поне аз така си мисля
Успех в любовта <3
Просто обръщай внимание на действията и жестовете към тебе, намеците , които ти прави. Все някак си ще се издаде, просто трябва наистина да обръщаш внимание на всичко и да не се вкарваш в някакви филм, чрез които да си даваш празни надежди. Та , просто излез с него. Говорете си повече, сближете се. След време ще се разбере дали те харесва или не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥