Изтърпях какво ли не от страна на неговото семейство, няма да изпадам в подробности, но месеци наред мълчах за всичките глупости които правиха за да ни разделят и всичките обиди които ми хвърлиха. Казва, че не им говори от два три месеца, но що за семейство ще продължава да бълва злоба към човека който обичаш виждайки такава реакция? Не знам дали аз съм обърканата в случая, но ако аз не говоря на нашите за няколко дни дори веднага ще се опитат да решат проблема. Не ме познават, никога не сме се срещали, но ме мразят. И тази седмица минаха всякакви граници и аз реших, че не мога повече да понасям такова нещо. Не знам дали той наистина не им говори и дали изобщо е взел каквито и да било мерки, дали е говорил. Казвам не знам, защото според мен ако държат на него би трябвало да престанат щом това го наранява. Сега ме кара да се чувствам виновна, защото ми казва, че аз не съм с тях, а с него. Между нас всичко е перфектно, нямаме проблеми, но семейството му е огромен проблем. Аз ли съм грешната, че предпочитам да мисля за изпитите си и не искам повече да ме тормозят непознати? Или бъркам като го оставям, въпреки, че давах хиляди шансове.. пак казвам, че това започна преди много месеци и е наистина уморително в крайна сметка.. Не зная какво да правя.