- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Един въпрос към момчетата и кола-маската.
Боли ли ви? Къде сте я пробвали? Какво ви е мнението за мъжете, които се обезкосмяват?
Като гледам "Разбиване" и обсъждаме състезателите с приятелки, ни прави впечатление, че повечето се обезкосмяват, но все пак надали имат кой знае какви буреняци.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Лятото краката - в началото болеше, ама съм свикнал и дори е приятно
Направих го едно лято, боли разбира се. Аз мисля, че не е необходимо да се обезкосмяваш, освен ако съвсем не си горила. Като цяло мисля, че по естетически красиво изглежда мъжкото тяло, когато е обезкосмено, но малко косми по краката, корема и гърдите не мисля, че са за премахване.
Не се учудвам, че пишете първи вие двамЦата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз не спя ;д;д;д .. батко ми за едно гадже се беше обезкосмил навсякъде като ходиха на море и каза,че на краката повече търпял от колкото на гърдите и подмишниците.. като преди това 1-2 пъти ги е бръснал ;д
Обичам голичко <3
Да няма косми никъде, дори една кола-маска на брадата и awww <3
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Веднъж пробвах и повече няма![]()
Creative Technologie
Кола маската вече е доста олд..
При положение, че има толкова нови и ефикасни методи.
Лазерна епилация и фотоепилация..доста по-ефикасно и трайно ; )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ е неее ;д там вече много ще се изтормозят горките ;д;д;д като си представиш само за 1 месец колко пъти се бръснат и колко са дебели космите и чак мен ме заболява ;д
^ да,бтв. винаги съм се чудела що с епилатор боли повече.. нали е същото,нали пак се махат косъмчетата от корена пък боли повечене е честно !
Аз си обезкосмявам палците на краката.Тру балканците си бръснем само палците на краката и кокалчетата на глезените.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
АХАХХАХА как само си знаех, че наско и дизела ще са първи![]()
Не намеквам нищо просто идея от чисто експериментален характер.![]()