- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИМАМ ПРОБЛЕМ О.о
Здравейте , казвам се Емануел и съм на 15 , имам един проблем , искам да си хвана гадже но не съм слаб и не съм красив , а момичетата гледат само теглото тоест хубаво тяло и сладко и красиво момче ... някакъв съвет ?
не съм чак толкова дебел тоест на мен ми трябва малко , но ...
Извади си главата от задника и спри да хленчиш. Затова момичетата те отбягват.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
какво точно се опитваш да ми кажеш -.-
Че си мрънкало. Държиш се като девойка. Купи си топки и спри да хленчиш.
Сигурен ли си, че само това е проблема? Защото съм сигурна, че ще се намери момиче, което те харесва такъв, какъвто си. Ако мислиш, че е само това - храни се по-добре и започни фитнес с приятел, ако имаш време.. Хем ще повдигне малко самочувствието ти, хем е по-добре за здравето ти.
Момиче ^^
всеки ми казва , ако започнеш фитнес ще станеш много як , тоест голям и аз си тренирам но.. все не ми остава време ...
за какво ти е гадже.. само ще ти виси на главата, ще мрънка колко си разхвърлян, ще се оплаква за всяко нещо и ще те кара да гледаш шитави романтични филми, докато и лакираш ноктите на краката... не ти трябва :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
аа не, не се занимавам с такива :д
Пич торба мускули няма да ти осигурят по магически начин вълни от девойки.
Другаде е ключа от палатката. Както Дриймърката каза: Мрънкаш, оплакваш се, обясняваш се, неуверен си, наивен си и т.н. Ташаците ти явно са липсващо звено в еволюцията ти. Заради това се държиш точно като момиче, и за туй другите момичета нямат интерес към теб. Което още повече засилва гореописаното.
Съвета вече съм ти го дал. Допълнение - намери шкафа, в който си си скрил ташаците и си ги закачи между краката.
Dr. Gregory House
Момичетата не те харесват защото само хленчиш. Мрънкаш колко си дебел, как това и онова ти било проблем, как никой не те харесва, и накрая питаш по форуми какво ти е и какъв съвет да ти дадем. Е, сори, ама нямам магическа пръчка, която да завъртя и да ти помогне.
Престани да се оплакваш, а направи нещо по въпроса.
хленча защото съм изнервен и не знам какво да правя. . .
Хленченето не е мъжко поведение. Отделно че би трябвало да кажеш: "Хленча И съм изнервен и не знам какво да правя"
Инак дали сме ти някои идеи. Ако пак почнеш да хленчиш....
Dr. Gregory House
Няма такова нещо като.. "момичетата гледат само теглото тоест хубаво тяло и сладко и красиво момче" .. Нещо обърка описанията. Вие сте тези, които гледате външния вид.
Съвет: Приемай се такъв, какъвто си, докато не промениш това, което не харесваш в себе си. Вдигни си малко самочувствието. Ако си пекан, забавен, мил, нежен .. като цяло ако не си някой простак много малко момичета ще обърнат внимание на външния ти вид. Умееш ли да хвърляш аверката си в небесата с 2-3 изречения, значи не и трябва нищо повече.. Това е основното - всичко останало е просто бонус. Просто бъди няколко идеи по - уверен в себе си.![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Самочувстивето е това, което привлича момичетата. И обратното. Колкото по самоуверен си в себе си, толкова повече момичета ще те харесват. Ама да седнеш и да почнеш да се вайкаш, че си такъв и онакъв, освен да станеш приятелКА на някое момиче, друго няма да постигнеш.
Зайче - а какво значи да прекаляваш? Коя е границата за теб?
Dr. Gregory House
Прекаляване е да се гледаш в огледалото и да си повтаряш колко си красив, прекрасен и т.н. Или да коментираш коя те е харесвала и че тя нямало как да те спечели, 'щото ти си много над нея. Или пък снимат те и първата ти реакция е "оо, как излязох?".
Давам конкретни примери в момента.Сега не се сещам за още, ама съм се нагледала на наистина много такива мъжки изцепки..
пс: Това си е лично мое мнение и според мен това отблъсква така, както и прекалено ниското самочувствие.
Това отблъсква да, но дивотиите на автора отблъскват още повече. Никое момиче не иска момче, чиито гемии са потънали нон-стоп и сополите му висят от носа, а очите му са постоянно зачервени. Момче, което носи изписан минусов знак на челото си, а пък и самия той да е ходещ негативен знак, чиито присъствие само стъжнява атмосферата.
Аз пък смятам, че това да седиш пред огледалото не те прави, някой с прекалено високо самочувствие, това е начин да си повдигнеш самочувствието от земята.
разбира се не съм някой гадняр , всеки ми казва че имам много хубав характер но мисля че проблема не е в характера а в външността ми точно затова искам мнение от вас !
Зайко байко - само аз ли си мисля че описаното от теб поведение изобщо не е проява на високо самочувствие, а поредния пикльо със самочувствие търсещо нефт? За мен това е мега отчаян опит да си го вдигне (дали самочувствието, дали нещо друго...)
Едит: Авторе проблема ти е точно в характера. Милион хора ти го казахме милион пъти. Почваш да дразниш вече.
Dr. Gregory House
Авторе, щом смяташ че трябва да промениш тялото си към по-добро направи го, но това не ти гарантира че пак ще си хванеш гадже, слушай Валдес той ти го каза, друг е номера.![]()