.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Съседкаа хммм :D

Хора значи имам следния проблем.На каря на улицата се нанесоха нови съседи.Съседи казвам защото сме през 1 къща.Хубаво съседи ама и уловка донесоха със себе си и момиче.Вчера я видях на двора 2пъти,днес 1.Таа въпроса ми е как да я заговоря за да не ме отреже...?все още е нова ?? Гаджее си имам не ми е за гадже,но просто като приятелка.
    P.S темата я пуснах за разнообразие не е толкова на сериозно просот искам мнение а и ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! весели празници

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Rad00oo Виж мнението
    Таа въпроса ми е как да я заговоря за да не ме отреже...?все още е нова ?? Гаджее си имам не ми е за гадже,но просто като приятелка.
    Как така да те отреже? Нали няма да я сваляш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Попитай я откъде се е преместила, харесва ли и новото място и тн. стандартни въпроси към новодошлият. Вече за по натам може да и предложиш да и покажеш квартала, да я разведеш из него.

амии има доста момичета и при мен има които не са ми гаджета но се правят на надути заа 1вия отговор аа за останалите благодаря тези дни ще действаме да се пооправи малко шибаното време

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не мисля, че ще те отреже най-малкото, защото е нова и търси нови запознанства (ако не познава никой все още). Ама имай в предвид, че може и да си помисли, че я сваляш.. :д

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    ...секс?!?
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

благодаря за мненията ако има още ще се радвам да ги видя

Ами отиваш, запознаваш се с нея, заговаряш я. Сигурно като е нова търси някакви контакти...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

[QUOTE=MiroAndonow94;10125144]
    Цитирай Първоначално написано от Rad00oo Виж мнението
    Хубаво съседи ама и уловка донесоха със себе си и момиче./QUOTE]

Пич, да не беше във вързоп или торта та са донесли
    А иначе и кажи "Комши,ако нещо help ,свиркай" и се представи!
    еее така съм се изразил :d не съм забелязъл бтв преди малко я видях и е доста красива и е по голяма от колкото си мислех 17-19

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз имах една мноо яка съседка мой набор/понеже сме две съседни къщи и аз понякога съм я шпионирал през джама като се къпе в басейна със сестра си/тя е по-голяма от нея с 2год/ и бяхме мноо добри приятели, но техните се разведоха и тя замина в друга държава с майка си инъче бяхме само приятели и почти всеки ден бяхме заедно, но до 7-8 клас-ся като гледам нейни снимки доста се е променила станала е жена вече

Здравей, аз съм едикой си....приятно ми е да се запознаем

оказа се,че баба и и дядо и ще живеят тук а тя днес си тръгна сигурно ще идва от време на време :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си