- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon Clearskin
Какво мислите за продуктите от сериите?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
стават д/г
Hostis Honori Invidia
Смятам да я пробвам, чудя се обаче коя серия..тази за разширените пори или за черните точки.
Ето и снимка, за да се сетите долу горе за кои продукти става въпрос http://avonbg.com/media/4681/clear.skin_496x210.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Използвала съм ги, не са зле, но предпочитам на акне аут продуктите.![]()
Имам един тоник 3 в 1 и доколкото си спомням ми изсушаваше кожата.
аз имам същия тоник 3 в 1 и с него си премахвам грима, иначе като цяло козметиката на Ейвън е хубава.
Сигурна съм, че им бях ползвала нещо на тази колекция, но не си спомням кое. ._.
Като цяло на Ейвън съм доволна от почистващите за лице.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз пък не съм особено доволна от продуктите за лице на Ейвън.Използвала съм няколко,но като че ли повече имам доверие на масовите марки.Не съм доволна от продуктите им и смятам,че и този е повече прехвален в каталога и едва ли ще има някакъв резултат.Ако искаш пробвай някой кремчета за лице на Биодерма - по-скъпички са,но определено по качествени от Ейвън.
Не съм доволна от тях.
Ползвах ги преди и бях доволна. Точно синята серия ползвах, а майка ми зелената. Но пак всичко си зависи от кожата ти.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"