Здравейте на всички! Имам 1 проблем с 1 момиче! На 30март започнах да ходя с 1 момиче, ние учим в 1 училище, всеки ден се виждаме и т.н. Ние сме с много различни характери: аз съм по принцип спокоен човек, докато тя е малко буйна, даже много! Първите 2-3 дена всичко беше ок, но веднъж на училище като бяхме 2мата, бяхме навън на двора и тя пушеше [аз не пуша] едно момче дойде и и каза "Патенце, ще ме почерпиш ли с 1 цигара?", но аз не казах нищо, защото не искам да имам проблеми с боища и такива подобни. Следващите 1 - 2 дни пак имаше такива случки, но аз не казвах нищо. Като отидох на училище 1 ден на нея, и беше нещо криво и я питах какво и има и т.н., и ми каза " Ти винаги ли си така спокоен?", и аз не аз разбрах много тогава. От тогава нещо не е наред и дори не иска да ме целува и такива, освен ако не я целуна по бузката като се дърпа малко....дори не ми казва "чао" като отива за час... Много харесвам това момиче! Утре сме се уговорили преди у-ще да се срещнем.. Кажете ми какво да правя?? Моля, отговорите да Ви са бързи!!
П.С.:Преди малко ми се обади и ме попита: "Дали още ходим?"!!