- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рошави или бръснати крака?
Идва лято! Момичета какви предпочитате умерено рошави крака или епилирани?
не обичам момчета,които си епилират краката![]()
Вие луди ли сте как ще си епилирам краката, та това е чара на един мъж!![]()
Мразя момчета с косми...трябва цялото тяло да е идеално епилирано)))
Айде всички на купонаа.. !
Рошави. xD
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ами по принцип нямам крайно мнение по този въпрос. Бръснати крака никога не ми пречат, с косми - също, но има мъже с много гнусни, наистина...Така че според зависи.
Обичам да е гладко.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е ако е настина някакво трагично положението като на овца преди стригане вероятно ще се наложи да се епилират.
Но иначе момче, което по принцип има по-малко косми от мен и да се епилира. Не - не го приемам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Епилирането на краката (и не само) все повече и повече навлиза като модна тенденция сред мъжката аудитория. Донякъде добре, що - годе вдъхва доверие на мъж грижещ се за себе си, но стане ли тази загриженост в прекалени количества не е хубаво. Не смятам, че мъжът и жената трябва да са еднакво вманиачени във външния си вид, но напоследък се наблюдава именно това, че дори понякога мъжете повече...
Лично на мен не ми харесва прекалената грижа на мъжа спрямо окосмението си. Навежда ме на мисълтта че бие към би и просто не ми допада. Но ако въпросният господин е наистина много много окосмен и тези косми не са толкова секси, желателно е наистина вече епилацията. Тъй че за, и против, спрямо ситуацията .
Само едно нещо ми е по-гейско от това...
Das Feuer liebt mich
Въпроса не е само до рошавите крака. Може би и в личната хигиена.. Аз си я спазвам, не си бръсна/епилирам краката, но пък и не са цяла гора.
Па лятото вълната спарва и трее се покаже релеф, бре.
Нямам претенции. Бих се саднала,ако има по-гладки крака от моите ,де,но това друг въпрос. Не ми пречи.
maDamn