.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си разбрал правилно мисълта. Аз не искам да превърна лошото момче в добро и след това да си търся следващто. Искам момче, което да е мило и добро единствено към мен, а не по подразбиране със всички.
    А за момичето - точно това, което си написал. Никой не казва, че "лоша" означава да се държи с теб като с парцал.
    Не знам точно какво искаш ти,защото не може да се каже че те познавам.Но практиката често показва едно.Много жени едно говорят пък съвсем друго вършат.И когато лошото момче спре да е лошо към тях обикновенно е добър до време,след което им доскучава и си търсят друг,които да се опитват да опитомяват.И всъщност какво лошо има един мъж да е мил към всички останали.Тук изобщо не говорим да сваля всяка,която му падне,което се наблюдава често при един вид лоши момчета...така наречените бройкаджий.Или трябва да е мил единствено с тази, с която прави секс...до време, а след това с някоя друга.Извинявам се ако пак не съм разбрал нещо.
    А за момичето.Ами какво друго да разбираме под лоша...отракана или... И едно добро момиче може да е отракана пък понякога даже и...вярна

Edit: Или пък имаш предвид нещо от тоя сорт:
    http://vbox7.com/play:6fb11062e7
    ?
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-19-2012 на 07:21
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си