Здрасти ! В последно време имам чувството , че попадам все на някакви малоумни момичета.
На 21 години съм , обличам се добре , уча , спортувам , не пия , не пуша , обичам животни , забавен съм , старая се да съм любезен и винаги да правя добро , та нали всичко това искат момичетата.Ама кво искат тия напоследък , които срещнах не знам.Работата е там , че като се стигне до етапа за среща , всичко сякаш пропада.Например , пишем си в гадния фейс бук 1-2 седмици и то чакай , не аз , тя ми пише , т.е. тя е заинтересованата , виждам че има интерес и изчаквам за да не бъда прибързан.Следва момент , в който вече е време да спрем да си пишем.Пиша й да се видим и до там, излиза ми с репликата "Ми не знам" , "може , ще видим" , е кво иска ? Хем тя ме търси , хем пък не иска да излезнеме ?Малоумна ли е ? И то не една последните 3 са така.Имаше и една , с която излизахме 2-3 пъти.Пак така ря ми пише , лафиме си , излизаме някъде по Борисовата или на кафенце , след като я закарам до блока й тя ми казва "Ще ти се обадя да се видим пак утре или други ден".От ситуацията какво мога да си помисля ? Естествено , че преценявам , че ме харесва , моя ход в тая партия шах е да й кажа , че съм заинтересован към нея , че искам да съм с нея или нещо подобно.Тука идва момента , в който тя запецва все едно й предлагам брак или й казвам , че е отвлечена за расфасоване.... каква простотия ! След 2-3 дни разбирам , че си има приятел , при положение , че съм я питал преди това дали има някое момче до нея и последвал отрицателен отговор.Е какво искат тия ?
Имам чувството , че съм прокълнат да ми се провалят нещата с момичетата , които харесвам.Неква черна магия ли имам бах ли го кво е...
П.С. Постът е по-скоро , така да се каже "изливане на душата".