- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къдее????????
Бе де да знам, аз съм мъж и ако бях на негово място щех да те товаря на колата и директно към най-близкия различен от твоя град!![]()
Естествено, че си оборотен.. Зад клавиатурата всеки е такъвМишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат..
Това си ти.
И какво като ги имаш парите? И аз имам, даже сигурно съм държал повече, отколкото ти си виждал накуп.. ама не ме виждаш да си избивам комплексите под път и над път, нали?
Намали малко оборотите, супермен.![]()
Ти явно, наистина не знаеш кой стои от другата страна на компа..
Държал си ти..
Както и да е няма да се занимавам с идиоти, просто си ми под нивото
И между другото като гледам суичъра ти на снимката се сещам колко имаш (от кварталния магазин за 9 лева.) .. Както и да е извинявам се за спама, повече няма да се занимавам с ''умници''
![]()
Абе леш за какъв точно се мислиш.......Имал пари и кво от тва ,аз нямам и съм си перфетно ....... И кво като му ги давали , еми нищо ама доказваш , че си мамино синче .... Ако искаш и Бентли или Бугати карай на никой не му пука имаш материално богатство ама нямаш нищо стойностно...........! А и кво от тва , че Eclipsercho бил със стар суитчър голяма работа като гледам как разсъждава има много повече мозък от теб /не се ласкай / !!!