.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Къдее????????

Hybrid View

Голям фен Аватара на explosion_
    Бе де да знам, аз съм мъж и ако бях на негово място щех да те товаря на колата и директно към най-близкия различен от твоя град!

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    ....аз съм мъж ....
    стига бе кой те излъга така ?

Цитирай Първоначално написано от eastman47 Виж мнението
    стига бе кой те излъга така ?
    Майка ти, що? Не ти ли е казала..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Майка ти, що? Не ти ли е казала..
    И... до тук беше. Видя се що за стока си.

Не се прави на оборотен по форумите. Не всеки получава кинти от родителите си/бачка по строежите.
    Пък и темата не е за това.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    И... до тук беше. Видя се що за стока си.

Не се прави на оборотен по форумите. Не всеки получава кинти от родителите си/бачка по строежите.
    Пък и темата не е за това.
    Аз СЪМ оборотен и плюс това отдавна сам си изкарвам парите, пък и дори да ми го дават, нали ги имам.. какъв е проблема? Запази си мнението за себе си слабо ме интересува
    По темата: Авторке рождения ти ден мина ли? Какво стана.. ?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Аз СЪМ оборотен и плюс това отдавна сам си изкарвам парите, пък и дори да ми го дават, нали ги имам.. какъв е проблема? Запази си мнението за себе си слабо ме интересува
    Естествено, че си оборотен.. Зад клавиатурата всеки е такъв Мишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат.. Това си ти.

И какво като ги имаш парите? И аз имам, даже сигурно съм държал повече, отколкото ти си виждал накуп.. ама не ме виждаш да си избивам комплексите под път и над път, нали?

Намали малко оборотите, супермен.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    даже сигурно съм държал повече, отколкото ти си виждал накуп.. ама не ме виждаш да си избивам комплексите под път и над път, нали?
    Ти явно, наистина не знаеш кой стои от другата страна на компа.. Държал си ти.. Както и да е няма да се занимавам с идиоти, просто си ми под нивото И между другото като гледам суичъра ти на снимката се сещам колко имаш (от кварталния магазин за 9 лева.) .. Както и да е извинявам се за спама, повече няма да се занимавам с ''умници''

Голям фен Аватара на slimbo
    Абе леш за какъв точно се мислиш.......Имал пари и кво от тва ,аз нямам и съм си перфетно ....... И кво като му ги давали , еми нищо ама доказваш , че си мамино синче .... Ако искаш и Бентли или Бугати карай на никой не му пука имаш материално богатство ама нямаш нищо стойностно...........! А и кво от тва , че Eclipsercho бил със стар суитчър голяма работа като гледам как разсъждава има много повече мозък от теб /не се ласкай / !!!

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    за какъв точно се мислиш.....
    За повече от теб.. ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си