.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Помощ при Акне... Please :(((

Здравейте на 17 години съм и имам акне средна форма.Започна рано може би 4-5 клас,но тогава сякаш не ми пукаше.От 1 година насам съм се вманиачил да го преборя това акне и си промених изцяло живота,храненето,навиците. портувам от както се помня,не ям сладко,не пия газирано,храня се с месо и пия доста вода.Ходих на известни доктори ,но всички ми пишат рецепти за по 150 лева :X Лекувам се сам ,има ефект ,но резултата е 2 седмици абсолютно чиста кожа 1 седмица "пумия".Лекарствата,които използвам са предимно на Гарниер и Орифлейм.Пия и бирена мая... Дайте ми съвет как веднъж за винаги да го излекувам това пусто акне )) Благодаря ви
    Последно редактирано от n3razum3n : 04-16-2012 на 16:28
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Еми по-добре ходи на дерматолог, той ще ти каже какво е подходящо за твоята кожа...
    то са и аз тея дни ще хода щото гледам, че малко ситни пъпки по-челото а се мажа с 3-4 неща ..
    но ходи при някой добър щото 1-вият път като ходих ми препоръчаха Зинерит и нищо не стана ... а ги изтисках и се махнаха черните точки - ако си от София ходи в Generally - там са добри прегледа май беше 20-25лв..
    Азис - Хоп [music]

Здравейте на 17 години съм и имам акне средна форма.Започна рано може би 4-5 клас,но тогава сякаш не ми пукаше.От 1 година насам съм се вманиачил да го преборя това акне и си промених изцяло живота,храненето,навиците. портувам от както се помня,не ям сладко,не пия газирано,храня се с месо и пия доста вода.Ходих на известни доктори ,но всички ми пишат рецепти за по 150 лева :X Лекувам се сам ,има ефект ,но резултата е 2 седмици абсолютно чиста кожа 1 седмица "пумия".Лекарствата,които използвам са предимно на Гарниер и Орифлейм.Пия и бирена мая... Дайте ми съвет как веднъж за винаги да го излекувам това пусто акне )) Благодаря ви

Това е целия пост,който написах.Нещо се обърка и не излезе всичко написано*
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Ако нямаш възможност да отидеш на лекар, може да попиташ в някоя аптека какво имат за акне. Има много козметика, но сам да се луташ и избираш не е най-добрия вариант. Може да не случиш на качествена. За да започнеш лечението трябва да ти се определи степента на акнето и чак тогава да ти се изпишат медикаменти, следователно по-силни или по-слаби. Отивай на дерматолог, не му мисли!

Здравейте,аз искам да споделя с вас ,че също имах проблем с гнойни пъпки по лицето и шията с които се борих почти година .Какво ли не пробвах,бях при дерматолози,ползвах скъпа козметика,различни козметични процедури и най - накрая в отчаянието си реших да пробвам лосион който се прави от фармацефт с 52 годишен стаж и до ден днешен съм благодарна на тази жена ,че благодарение на нея имам самочувствие и нямам никакви проблеми с лицето.Наскоро видях ,че има и страница в фейсбук,можете да го намерите под името Magnifico.Струва само 18 лева и е супер ефикасен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не слушай глупости

Почиствай си лицето сутрин и вечер, и пробвай крема Acne out. На 90% от хората, които са го пробвали, е помогнал.

Успех.

Пиши на кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 11-18-2013 на 18:13

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си