- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме..?
ЗдравейтеИма едно момиче от класа ми, което наистина ми грабна вниманието. На 17 години съм. Започнах да говоря повече с нея, взех и номера и сега говорим почти всеки ден по телефона. В началото говорихме поне по 2-3 часа. Говорим за какви ли не теми, споделя ми всичко, всякакви проблеми, които има. Казвал съм и, че я харесвам, но тя замаза положението и вметна леко (не го каза, но се усети) "Но аз теб не". Пробвах да се сближа още с нея, тя не променя отношението си. Вече не съм сигурен дали ме харесва като приятел или като нещо повече. Освен това в училище често говорим и се смеем заедно. Почти винаги, когато се погледнем, някой от нас се засмива и понякога става много странно
Таа.. вече не знам какво да мисля. Ако може да кажете мнение дали ме харесва само като приятел или като нещо повече (по телефона говори само толкова с мен - дори и с приятелките си говори по-малко). Ако не може така да се определи, то тогава поне да ми дадете съвети как да разбера..
Остави го тоз телефон. Толкова си ъъ ...., че не си се сетил да я поканиш навън на среща?
Излезте насаме. Виж как ще се държи, повдигни темата отново.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Прекалил си с тоя телефон, след като е от класа ти. Излизайте на живо, смали бариерата между вас, повече физически контакт се иска. Ако не се дърпа значи е твоя, ако е нещо резервирана ии не ти позволява, значи не е твойта девойка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Проблема е, че съм малко well... awkward и наистина не знам ако и кажа да излезем какво да правя, къде да отидем и т.н. Обикновенно като сме поне 3 човека гледам така да има настроение, говоря доста, но предполагам, че е ясно, че не е същото като с приятели.. Дайте малко съвети![]()
Общи интереси имате ли? Използвай тях за да придобиеш идея къде може да я заведеш и какво може да правите.
Както можете да си говорите по 3 часа по телефона, така ще намерите тема и на живо. Не е като сега да се опознавате, все пак отдавна се познавате.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Престани с тоя телефон и я покани на среща. Трудно е да се каже дали те харесва като приятел или като нещо повече, затова излез насаме с нея , ако трябва повдигни темата отново и й намекни, че е специална за теб. Ако не ти отвърне със същото - просто те има за добър приятел, на който може да споделя всичко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥