.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Избелване на зъби

Здравейте
    Някои ползвал ли е от този продукт http://aukro.bg/show_item.php?item=2...valnik_nahodki искам да ви попитам има ли ефект от него доволни ли сте ? Струва ми се малко нереално за тези пари...

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Естествено,че не! Китайски боклуци чакащи някой да се върже. Та нали ако действаше на всички щяха да ни светят зъбите в тъмното!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Най-добре иди на стоматолог (зъболекар). Аз по принцип нямам доверие на "избелващитe" пасти.

Има продукти, които действат.. За този специално не знам. Иначе може да си ги избелиш и с лимонов сок и хлебна сода.. Но е най-добре да се отиде на стоматолог, за да те посъветва. Ако си с чувствителни зъби, не е хубаво да го правиш, защото разгражда емайла.
    Момиче ^^

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не действа .. избели ми ги мнооого малко, няма смисъл просто .. Най-добре иди на зъболекар.

Аз ползвах избелвaщите лентички на Crest,моят зъболекар ми ги препоръча.Много лесно се ползват по 30 мин на ден за 14дни ефекта наистина е страхотен.Сега ползвам и паста им за зъби,няма нищо общо с пастите, които съм ползвала до сега, поръчах си ги от този сайт whitestrips.bg

Супер фен Аватара на bloodymirror
    пиете кафета и пушите от малки и после избелване.. пхах

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Ти случайно да си чувала, че на някои хора по принцип са им оцветени зъбите, дори и да не пият и пушат?! Айде малко се образовайте преди да се правите на интересни.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си