- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли че секса е обвързващо изживяване?
Повдигна се диспут на тема:
Правенето на секс за една нощ примерно с приятели, докато имаш гадже, с което се виждаш веднъж в месеца приемливо ли е? А ако се виждате редовно?
Бихте ли го практикували?
Считате ли такъв секс за изневяра?
Последно редактирано от Wax : 04-16-2012 на 19:34
Отделно смятате ли че може да се завърже връзка по интернет, като индивидите се виждат веднъж в месеца?
Наричате ли това "любов"?
Ако си имаш гадже .. по-скороо не, зависи си от ситуацията, но иначе сексът за една вечер според мен не е задължително да е обвързващ занапреднаправии си кефа за моментаа пък после кой откъде е
![]()
За човек, който не подбира къде да си го сложи, имаш интересни разсъждения. :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^^Съгласен съм. И аз поддържам подобна теория.
Одобравям секса за една нощ, да, дори и когато си във връзка. Единственото условие според мен, което трябва да се спази е постоянният партньор да знае, да не бъде лъган. За връзка по интернет не знам. Любов наричам това, което още не съм изпитвал към жена, надявам се да го изпитам. Според мен истинската любов е възможна между членове на семейството, разбира се деца, домашни любимци. А любовта към човек от другия пол е нещо, което не съм преживял и не го познавам.
Знаеш ли, не разкритата изневяра не е изневяра. Всичко е позволено, стига да не те хванат. Но това е приемливо за мъжете, за момичетата не е желателно. А относно връзката от разстояние и предимно в нета, разбира се че може да е любов и да излезе нещо хубаво. А при една връзка от разстояние, винаги има изневяра и не е нещо фатално. Това е мое мнение.
омг, като едно адски обичливо човече и адски привързващо се, хич не ме радва идеята докато си с 'гадже' (грозна ми е тая дума) да правиш секс с друг, дори да е за една вечер. И да, считам го за изневяра. А ако се стигне до там, изобщо, ама изобщо не искам да разбирам, дори не искам да подозирам, защото е ужасно.
Или си си с човечето въпреки всичко, или го оставяш и си с който си искаш.
На другия въпрос... не мисля, че си го задал правилно. Много ясно, че може да се ЗАВЪРЖЕ връзка по интернет, но какво следва от там, си зависи от индивидите. И не го наричам любов, не защото се виждат веднъж в месеца, а защото любовта идва с времето, дори и да се виждат всеки ден.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добре е щрудел, ами ако примерно "гаджето" ти отказва секс редовно и е ок с това да го практикуваш с други?
освен "зависи" няма друго
останалото е за секса за една нощ без гадже
Секс без любов не струва нищо, само може да развали отношенията ...
От Асексуални мнения не приемаме.
Компетентното ми мнение е:
А НЗ
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Аз искам да вметна, че емоционалната изневяра е по-голям грях, ако се брой за такъв. oO
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
пф
Неразкритата изневяра не било изневяра. Трънки.
Като човек, чийто диапазон за изневяра е огромен, изобщо не съм съгласна с това. Мога да разбера човека до мен и в никой случай няма да му търся сметка, защото смятам, че когато обичаш можеш да решиш дали да дадеш... себе си... дали да поднесеш чувствата си на човечето си и както има един 'лаф':
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи."
Казвайки му: "Ти си с мен и те обичам, но аз не те държа в клетка, на света има милиони други хора",
всъщност казваш: "Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."
баналности, които тежат.
Не думай. Н-е-д-у-м-а-й.Първоначално написано от mimess93
4XCOKИ
WAX действай както сметнеш за добре. Няма вечни връзки и отношения, един път се живее и т.н К'во му мислиш толкова. Накрая сметката сам ще си я плащаш и толкова!
4XCOKИ
Shtrudel Не знам ти дали си тук за да коментираш или за да се дразниш, тва си е мое мнение и не го налагам, така че ........................