.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Усещам...

Усещам...

Усещам, че момчето с което се занимавам ме мисли за глупава. И преди съм се чувствала по такъв начин, но като чета предишните ни хронологии, не ми изглежда така. Напоследък много започна да ме дразни, не само заради това. Някак си държанието му и самият Той, ме отблъскват. Не искам да е така и не искам да се карам с него, защото знам, че след време ще съжалявам за постъпката си. Какво да правя? Да се отдръпна малко, докато ми мине или ...?

П.С. Неразположена съм, може и заради това да е!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    С последното изречение сама си отговори.
    Изчакай да ти мине.. времето.. и почни пак с наблюденията..
    Ако те дразни без конкретна причина явно е направил нещо, от което яда още те държи..

Най-доброто което можеш да направиш при всички случаи е да поговориш с него, а не да питаш разни хора..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

anonymous708973
    Guest
    С последното изречение отказа много хора да пишат в темата. Сериозна съм, изчакай да ти мине и прецени реално нещата, когато не те е пернал хормонът.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С последното изречение отказа много хора да пишат в темата. Сериозна съм, изчакай да ти мине и прецени реално нещата, когато не те е пернал хормонът.
    Мдам.

След няколко глупави грешки от миналото вече съм на принципа "Всякакви сериозни разговори и решения - след М-то". В този период от месеца голяма част от здравият ни разум не може да бъде намерен. Прекалено емоционални сме и това ни размътва преценката. Изчакай няколко дни и тогава си преразгледай ситуацията отново.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда.

Въпреки че и аз съм била в такова положение като теб, авторке. С едно момче се зарибявахме, даже ходихме за кратко заедно, но колкото повече го опознавах, толкова повече не го харесвах. В началото и аз си помислих, че може да е ПМЦ и заради идващото ми МЦ, пък и се намирах в не особено хубав период от живота ми, обаче седмици след всичко, това чувство оставаше. Просто не можех да го слушам, отбслънах го, разделихме се, сега дори и не се поглеждаме.

Изчакай да ти мине МЦ-то, след това преоцени хубаво ситуацията и чувствата си, ако трябва седни и поговори с въпросния човек, и ако продължаваш да изпитваш същите чувства като преди МЦ-то си, е най-добре да се разделите.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Пиши пак като ти мине и обмислиш на трезво отношенията ви.
    Ако те мисли за глупава или се държи по начин, който те кара да се чувстваш зле - кажи му го директно, но спокойно.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Трябва да се мисли на трезва глава!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ще се съглася с писалите преди мен-изчакай да се успокоиш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Независимо дали е от менструацията или не , се замисли за това дали наистина е така: дали просто си го опознала до някаква степен и си разбрала, че не сте един за друг и че характерите ви не съвпадат. Ако те кара да се чувства по тоя начин, ако вече не го харесваш и ти е по - добре без него: мисля, че знаеш какво е решението. Но би било добре да поговориш с него по проблема, защото той е този, който ще успее да ти помогне до някаква степен, че да се почувстваш щастлива и желана с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си