Здравейте на тези които решиха да отворят темата ми. Историята която ще ви разкажа и ще прочетете по-надоло ,започва преди 5 месеца. Запознахме се с въпросното момиче в бар и стана така че след известно време тя прояви интерес към мен и искаше да тръгнем. Стана така че една седмица аз се дърпах защото исках да проуча нещата да съм сигурен че няма да направя грешка ,каквато и в крайна сметка стана.. След известно време бяхме заедно и стана така че аз се закачих отвратително много по нея. Правих неща които така и си останаха неоценени ,а лишеният бях аз ;свалях и звездите по 20 пъти на ден; случвало се е да показвам слабост пред нея и да и се обяснявам в любов (което чак ме е срам да си призная) ;карала ме е да се правя да плача пред нея само и само да направя така че да се гушнем в леглото и да заспим нормално. И така 3-4 месеца... в последният обаче както и преди ми е споменавала че иска да е свободна и да не и държат сметка ,това започна да се засилва и се е случвало да не се чуем по седмица. 1вата седмица в която не се чухме всичко ок 2рият път обаче каза че неиска да ме вижда след като цяла вечер бяхме добре обикаляхме дискотеките направихме грешка да идем на друго място и от там всичко рухна и не сме се виждали от тогава.
В тази любовна драма аз правя така че да сме заедно за над 5ти път ,защото винаги аз съм този който се бори. Оказа се че чашата наистина преля неможе вече да и тичам зад гъза като кученце да мълча като говори само и само да е с мен ,да знам че се е занимавала с други двама в последните 10 дена ,и на всичкото отгоре да е нагла и долна.. и въпреки това немога да си я избия от главата.. незнам любов ли е ,обич или просто силна привързаност.... колко време ще и имам тая тръпка само аз си знам.. ,а може би ще ми дадете съвет или предположение.....?За протокола момичето е с година по голямо от мен ,а аз скоро празнувах 2ри юбилеи. една зодия сме но сме коренно различни. Тя с дългогодишен опит в любовния живот ,много връзки ,много мъже ,всичко по много... а аз бях в дългогодишен застой преди нейната поява.. Благодаря