.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Извинявай, че ще съм толкова директен, но бръкни в гащите си и виж дали ще намериш нещо мъжко там. Срам за пола ти бе, човек. Почнал си да се държиш като п***а само за да получиш нейното благоволение да я заведеш на дискотека (сигурен съм, че и ти плащаш всичко). Нямам думи.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    бръкни в гащите си и виж дали ще намериш нещо мъжко там. Срам за пола ти бе, човек.
    Точно.

Авторе, ти си идиот. Нищо чудно, че си тичал по задника и. А сега искал тя да почне да тича след него. Ти чуваш ли се? Вместо да я оставиш и повече никога да не се занимаваш, ти продължаваш да се тикаш между шамарите.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Извинявай, че ще съм толкова директен, но бръкни в гащите си и виж дали ще намериш нещо мъжко там. Срам за пола ти бе, човек. Почнал си да се държиш като п***а само за да получиш нейното благоволение да я заведеш на дискотека (сигурен съм, че и ти плащаш всичко). Нямам думи.
    Абсолютно. Разкарай я. Спри да й угаждаш и й покажи, че си мъж, а не п***а. Според това, което описваш тя изобщо не те уважава, а какво остава за някакви други чувства. Спри да й позволяваш да те върти на малкия си пръст и нищо чудно след това сама да тръгне след теб.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си