- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Еврейското световно господство
И аз съм чувал невероятни теории-че е спонсориран от евреите,че Ротшилдовци му плащали,че подписал договор със сатаната,даже и бяха го намерили подписан с кръв договор от 30 април 1932 до 30 април 1945 г,което е смешно,че е Бог Вишну,дошъл на Земята да направи арийската раса господстваща чрез знанията,които има и е трябвало да построи летящи чинии и да превземе света,имаше и теория,че е избягал,което е вероятно,защото е имал около 10 двойника,а и доказаха,че изгорения труп не е негов,имаше и че живял в къща в Южна Америка с Ева Браун,че намерил Светия Граал,че бил избягал в нацистката секретна база 221 на Антарктида,че там имали подземни градове,че през 1942 г построили бази на Луната.че се е свързал с извънземни и че дори самия той е бил извънземен,което от една страна наистина германците по това време са технологично далеч пред всички други в света и дори е строил летящи чинии,които е смятал да използва във войната,но натоварени с оръжия не били маневрени като самолетите и се отказал,а човечеството можеше да стане свидетел на битка с летящи чинии.
Последно редактирано от JungleJaguar : 04-18-2012 на 13:38
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !