.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво предприемате....?

Какво предприемате, когато искате да забравите някого, в когото сте били влюбени или нещо такова?

Повече от фен Аватара на prinncess
    Просто се опитваш да не мислиш за това, намираш си нещо с което да се разсееш и това е. Няма нещо определено.
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Супер фен
    нищо, чакаме да мине време

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Барам си ушите.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Барам си ушите.
    само тях ли

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Не, барам си и носа.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Давам си време и се старая да не се изолирам от хората,намирам си занимания които ме разсейват. Опитвам се и да си сваля розовите очила и да го видя такъв какъвто е всъщност,нищо че оставам разочарована.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Давам си време и си налагам силна воля , за да успея да го преодолея. Излизам с приятели, занимавам се с неща, които ме разсейват и не ме карат да мисля за него и за доброто старо време, което вече го няма. И всичко е останало там в миналото. Въпреки всичко те боли и усещаш празнина , но времето "лекува" всичко.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Отдавам се на емоциите, че ако ги задържам в себе си процеса се удължава ;д слушам си тъжните песнички, проронвам по някоя сълза, излизам с приятели и такам
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако съм много наранена си позволявам да се нарева едно хубаво, а след това запълвам цялото си свободно време. Забавни филми, разходка с приятели и всякакви други разнообразни занимания. Тъжни филми, песни, спомени, снимки, места на които сте били заедно, само правят ситуацията още по-тежка и сложна.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Гледаш да не оставаш сам и засилваш социалните си контакти.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Ако съм много наранена си позволявам да се нарева едно хубаво, а след това запълвам цялото си свободно време. Забавни филми, разходка с приятели и всякакви други разнообразни занимания. Тъжни филми, песни, спомени, снимки, места на които сте били заедно, само правят ситуацията още по-тежка и сложна.
    Това. Аз съм същата. 2-3 дена здрав рев и после се насилвам да се надигна и да стана по-добра и от преди.

ПП. Но сега, ако ми се случи, мисля, че ще ми е 20 пъти по-трудно. Предполагам всичко зависи от това колко точно си вложил в даден човек.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Клин, клин избива.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

( само ако си 16+ ) Отиди до някой магазин вземи си някакъв алкохол , и пий докато го забравиш !

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Първото нещо, което правя е да махна всички неща, които ми напомнят за въпросния човек - снимки и разни сантиментални глупости, които свързвам с него. От там нататък всичко е въпрос на воля.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Summonera Виж мнението
    ( само ако си 16+ ) Отиди до някой магазин вземи си някакъв алкохол , и пий докато го забравиш !
    Най-тъпото нещо, което някой би могъл да направи... Целта на алкохола не е да се напиеш до козирката и да не знаеш кво правиш, а да повдигне настроението и да премахне малко задръжките. С какво ще и помогне алкохола? Само ще започне да се самосъжалява, а после и глава ще я боли...

Към авторката - далеч от очите, далеч от ума. Както другите казаха просто търси постоянна компания и някаква работа, която да вършиш, за да не ти остава време да мислиш за него. Изхвърли и всичко, което ти напомня за него...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Goddamnit, само аз ли им измислям лоши страни, за да си повдигна самочувствието?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си