- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво предприемате....?
Какво предприемате, когато искате да забравите някого, в когото сте били влюбени или нещо такова?
Просто се опитваш да не мислиш за това, намираш си нещо с което да се разсееш и това е. Няма нещо определено.![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
нищо, чакаме да мине време
Давам си време и се старая да не се изолирам от хората,намирам си занимания които ме разсейват. Опитвам се и да си сваля розовите очила и да го видя такъв какъвто е всъщност,нищо че оставам разочарована.
Давам си време и си налагам силна воля , за да успея да го преодолея. Излизам с приятели, занимавам се с неща, които ме разсейват и не ме карат да мисля за него и за доброто старо време, което вече го няма. И всичко е останало там в миналото. Въпреки всичко те боли и усещаш празнина , но времето "лекува" всичко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Отдавам се на емоциите, че ако ги задържам в себе си процеса се удължава ;д слушам си тъжните песнички, проронвам по някоя сълза, излизам с приятели и такам![]()
nigga stole my bike
Ако съм много наранена си позволявам да се нарева едно хубаво, а след това запълвам цялото си свободно време. Забавни филми, разходка с приятели и всякакви други разнообразни занимания. Тъжни филми, песни, спомени, снимки, места на които сте били заедно, само правят ситуацията още по-тежка и сложна.
Гледаш да не оставаш сам и засилваш социалните си контакти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
( само ако си 16+ ) Отиди до някой магазин вземи си някакъв алкохол , и пий докато го забравиш !
Първото нещо, което правя е да махна всички неща, които ми напомнят за въпросния човек - снимки и разни сантиментални глупости, които свързвам с него. От там нататък всичко е въпрос на воля.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Най-тъпото нещо, което някой би могъл да направи... Целта на алкохола не е да се напиеш до козирката и да не знаеш кво правиш, а да повдигне настроението и да премахне малко задръжките. С какво ще и помогне алкохола? Само ще започне да се самосъжалява, а после и глава ще я боли...
Към авторката - далеч от очите, далеч от ума. Както другите казаха просто търси постоянна компания и някаква работа, която да вършиш, за да не ти остава време да мислиш за него. Изхвърли и всичко, което ти напомня за него...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Goddamnit, само аз ли им измислям лоши страни, за да си повдигна самочувствието?![]()