.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен

Пожелание за рожден ден за приятеля ми

МНОГО ВИ МОЛЯ, помогнете ми! Спешно ми трябва пожелание за рожден ден за приятеля ми. Става на 18 съвсем скоро, а аз съм напълно блокирала. Купих перфектния подарък, перфектната картичка, ноо за пожеланиетоо...досега написах около 10 и нищо не ми се струва достатъчно добро...Моля ви, отчаяна съм, трябва ми пожелание, което да показва, че го обичам-да се наблегне повече върху платоничното, вместо еротичното. НАИСТИНА ВИ УМОЛЯВАМ да ми помогнете
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Няма как да е лично и чувствено, ако някой друг го е написал, а ти само си го копирала.. Даже е гадно, ако по някакъв начин момчето разбере.

Като си блокирала спри за няколко часа, после помисли пак.. Опитай се да се сетиш за хубави споделени моменти с него, за нещата, които е правил за теб и думите ще се появят на листа..

Успех.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Честит рожден ден, любов моя.
    От цялото си сърце ти пожелавам да бъдеш истински щастлив, да мечтаеш и да осъществяваш мечтите си, да търсиш и да откриваш неоткриваемото, да се бориш и да покоряваш непокорното, да се просягаш и да докосваш недокосваното. Да пресътвориш всяка вещ и образ покрай теб и да се насладиш на всеки миг. А аз, аз винаги ще бъда там, до и заради теб. Ще се радвам на успехите ти и ще тръпна на поривите ти. Така никога няма да останеш сам и винаги ще има с кого да споделиш.
    С цялата любов на която съм способна .....

например

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    От цялото си сърце ти пожелавам да бъдеш истински щастлив, да мечтаеш и да осъществяваш мечтите си, да търсиш и да откриваш неоткриваемото, да се бориш и да покоряваш непокорното, да се просягаш и да докосваш недокосваното. Да пресътвориш всяка вещ и образ покрай теб и да се насладиш на всеки миг. А аз, аз винаги ще бъда там, до и заради теб. Ще се радвам на успехите ти и ще тръпна на поривите ти. Така никога няма да останеш сам и винаги ще има с кого да споделиш.

например
    Леле, страхотна си :О Много ти благодаря, много ме разчувства

Мега фен
    Град
    <3
    "Миличко, пожелавам ти всичко, което се пожелава по рождените дни, но най-много ти желая секс с мен, всекидневно, за т'ва духай свещичките и да не се бавим вече. :*"
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението

например
    Колко лигаво. Любов моя.
    Доста смело е да пишеш думички като 'винаги' и 'никога'.
    4XCOKИ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    "Миличко, пожелавам ти всичко, което се пожелава по рождените дни, но най-много ти желая секс с мен, всекидневно, за т'ва духай свещичките и да не се бавим вече. :*"
    Да бе, не е зле, ноо мислех нещо по-...романтично, не толкова еротично

Мега фен
    Град
    <3
    Момчетата не се кефят на романтиката по начина, по който ние й се радваме.
    А и аз бих предпочела нещо по-забавно, пред нещо банално и сладникаво.
    Пф, преди не бях такава. ужс
    <3
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Колко лигаво. Любов моя.
    Доста смело е да пишеш думички като 'винаги' и 'никога'.
    Естествено, че е смело и всеки сам преценява дали трябва, може и иска да напише нещо подобно. А що се отнася до това дали е лигаво, аз го написах на момента като за мой близък човек. На моя приятел пиша именно такива неща, защото ги чувствам и защото знам, че му е приятно да чете подобни неща. Като махнеш любовните думи и пак си е пожелание. Но всеки го разбира по свой си начин. Аз когато пиша се опитвам да съм искрена.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Трябва да са твои думи. Така ще са най-искрени и точни.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това е пожелание за твой любим човек. Как ще питаш разни хора по форуми какво да му пожелаеш?

Помисли какво би искала да му се случи през следващата година, как би искала той да се чувства, какво би искала той да постигне и т.н и го опиши с думи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен
    Абе не знам как звучи, ноо буквално копирах пожеланието на In*The*Face и го излепих на картичката, а след това добавих "обичам те безкрайно и се надявам да прекараме много незабравими моменти заедно". Все пак става на 18 ии искам картичката да е свързана с мисълта, че трябва да замени секс с любов и мързелуване с поемане на отговорност, затова гледам да е по...така :д

И все пак... това е твоето момче.. някак си е тъпо ние да ти измисляме посланието за картичката..
    Най-важно е да искрено и да е от теб!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на silviau66
    Съгласна съм с мненията по - горе..
    Може ли малко по - в страни от темата.. да попитам какво му купи ? ;х
    Опитвам се да посъбера малко идеи.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    И аз искам да разбера за подаръка

Повече от фен
    Пожеланието ОПРЕДЕЛЕНО не е толкова персонално, колкото подаръка, но ... :д Ами купих му една тениска с къс ръкав от магазин "Антистар". Май го има само в Пловдив и Варна :/

Повече от фен Аватара на silviau66
    Оо.. Варна - идеално. Поразрових се в интернет и наистина има много готини тениски. Мерси много. )
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ''Честит 18-ти рожден ден!...Знам ,това е старо и банално пожелание , но само за това се сетих ...Умувах и писах , но нито едно от многобройните пожелания ,за които се сетих не ми се стори достатъчно добро. Затова ти казва само едно - обичам те !...''..ПРОСТО МУ ГО СПОДЕЛИ !.(не е нужно да е като горното,за да е нещо твое !) ...Според мен ще се трогне ,че си отделила толкова време и внимание на пожеланието !..(а пък и тениската няма да остане на заден план !..Антистар нещата винаги къртят!!!)
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Повече от фен
    Ооо Йоанче :д познавам тее ей, томбой :д

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Моля те , просветли ме !..:Д..Не харабия , идея си нямам коя си ....:х...сори , ама 1.имам паметта на златна рибка и 2.не помня никове...!..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто напиши това, което ти идва отвътре.

Тъпо и безсмислено е да копираш разни неща от интернет. Много по - добре е да напишеш това, което ти е на сърце и да го накараш по тоя начин да се разчувства.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си